CSM Arcada a revenit pe primul loc

CSM Arcada a revenit pe primul loc
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Prima parte a campionatului masculin de volei s-a încheiat în weekend, la Craiova, cu succese clare obținute de echipa campioană. Au fost programate ultimele trei partide ale turului Diviziei A1, toate încheiate cu victorii. Cel mai important succes s-a înregistrat în faţa echipei gazdă, SCM Universitatea, cu un scor clar, 3-1 (-22, 21, 17, 17). Buna evoluție a fost repetată și sâmbătă, cu o victorie la zero (18, 17, 22), cu Știința Explorări Baia Mare. Ieri după-amiază, gălățenii au dispus de nou promovata echipă a Universității de Vest Timișoara, tot cu un scor foarte clar: 3-0 (18, 14, 19). După aceste rezultate excelente, în care au fost folosiți toți jucătorii din lotul deplasat, CSM Arcada și-a reluat locul în fotoliul de lider. Cele trei meciuri din Cetatea Băniei s-au bucurat de un arbitraj de ținută al bucureștenilor Florin Dragomir și Benone Vișan.

În această perioadă, jucătorii Arcadei și stafful tehnic au susținut testele obligatorii COVID-19, în vederea turneului de la Moscova, iar toată lumea a obținut verdict negativ. Ieri-seară, lotul gălățean a ajuns în București, unde a rămas peste noapte, iar în cursul dimineții de astăzi a plecat spre capitala Rusiei. Aici, în zilele de 16 și 17 decembrie, au loc meciurile optimilor de finală ale "Cupei CEV", a doua cea mai importantă competiție europeană.

Altfel, echipa feminină a Galațiului, CSU Belor, se află în plină dispută pentru puncte în turneul de la Blaj. Ieri-seară, după închiderea ediției noastre, elevele profesorului Bogdan Paul au întâlnit Știința Bacău, iar astăzi vor juca în compania celor de la CSO Voluntari, urmând ca mâine să își măsoare forțele cu multipla campioană Volei Alba Blaj.

Citit 1372 ori Ultima modificare Duminică, 13 Decembrie 2020 21:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.