CSM Galați are etapă liberă

CSM Galați are etapă liberă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cu toate că Liga Națională de Baschet Masculin programează al treilea turneu al sezonului în această perioadă, CSM Galați va sta de această dată, așa cum vine rândul fiecărei echipe pe parcursul sezonului.

Gălățenii au avut două teste de foc înainte de Crăciun, în cadrul turneului de la Târgu Jiu, acolo unde au cedat în fața a două echipe de top din campionat: cu "U" BT Cluj-Napoca, scor 65-80, respectiv, cu Steaua București, scor 71-76. În ambele confruntări, gălățenii s-au ținut aproape de adversari pe toată durata partidei, însă diferența nivelului investițiilor și-a spus cuvântul până la final, când opțiunile de rulat jucători au fost clar în favoarea celor două adversare ale CSM-ului.

Formația pregătită de Florin Nini a reușit să câștige un singur meci până acum, după cele cinci jocuri disputate în cadrul primelor două turnee. Următoarea serie de jocuri pentru gălățeni este programată în perioada 6-7 ianuarie 2021, într-un turneu la Sibiu, unde vor juca împotriva gazdelor de la CSU, dar și cu Argeș Pitești, fosta echipă a lui Florin Nini.

Citit 1396 ori Ultima modificare Duminică, 27 Decembrie 2020 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.