VOLEI. Evidențiații primei părți a sezonului

VOLEI. Evidențiații primei părți a sezonului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sezonul de volei s-a oprit pentru o scurtă pauză determinată de sărbătorile de iarnă, dar în scurt timp vor demara jocurile din returul de campionat, atât la masculin, cât și la feminin. Ca bilanț al turului, federația de specialitate a emis către publicul larg echipa ideală a Diviziei A1, conform evoluțiilor ale fiecărui jucător în parte pentru fiecare post.

Astfel, la masculin, CSM Arcada domină echipa ideală cu jumătate dintre cele șase posturi dispuse pe terenul de volei. Astfel, cei trei sunt: Filip Sestan (trăgător secund), Aleksei Nalobin (centru) și Marin Lescov (coordonator). Cei trei încununează astfel evoluția întregii echipe CSM Arcada, care a încheiat prima parte a campionatului pe primul loc. Trupa lui Sergiu Stancu a devenit astfel favorită să obțină cel de-al treilea titlu consecutiv.

La volei feminin, cu toate că CSU Belor n-a încheiat anul așa cum și-a dorit, ca urmare a evoluțiilor mai puțin bune din ultimul turneu, s-a remarcat, totuși, o jucătoare, care a prins echipa ideală a turului. Este vorba despre bulgăroaica Borislava Saykova, din postura de cel mai bun centru al campionatului.

Citit 1586 ori Ultima modificare Duminică, 03 Ianuarie 2021 20:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.