VOLEI. Campionii de la Arcada, la vânătoare de puncte

VOLEI. Campionii de la Arcada, la vânătoare de puncte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ieri a fost ultima zi din vacanța competițională a echipelor masculine participante în primul eșalon de volei. Începând de astăzi și până duminică, în patru orașe din țară, Galați, București, Baia Mare și Craiova, se dispută primele meciuri din retur. În turneul de la Galați se întrec echipele dublă-campioană a ultimelor două ediții, CSM Arcada, VM Zalău și Unirea Dej. Turneul se anunță interesant, cu meciuri aprige pentru cucerirea primelor puncte din acest an. Gălățenii au un adversar redutabil - echipa din Zalău, în fața căreia au pierdut singurul meci din tur. Un motiv în plus pentru revanșa așteptată de suporterii campionilor. Acest joc va deschide ''campania Galați'', programată astăzi, de la ora 18:00. De la aceeași oră vor avea loc și următoarele două partide, Zalău - Dej (mâine), respectiv, Arcada - Unirea Dej (duminică).

''Vom aborda jocurile returului, nu numai pe cele de la Galați, cu hotărârea de a cuceri toate punctele. Numai astfel ne vom putea îndeplini obiectivele acestui sezon - câştigarea campionatului și a Cupei României. Suntem bine pregătiți, acesta este atuul nostru'', ne-a declarat ieri, profesorul Sergiu Stancu, antrenorul de la CSM Arcada.

Cele trei meciuri din Sala Sporturilor "Dunărea", care se vor disputa fără spectatori, vor fi conduse de arbitrii Alin Mateizer (Ploiești) și Alexandru Prodana (București).

Citit 1157 ori Ultima modificare Joi, 14 Ianuarie 2021 23:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.