Mutări de criză la Oţelul

Mutări de criză la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ex-iugoslavii Nikolici şi Golocevac sunt pe făraş, iar la finele sezonului vor părăsi echipa * Baotici n-are nici el şanse prea mari de a continua cu Galaţiul, de viitorul său contând prestaţiile până la vară, în condiţiile în care portarul titular Grahovac este accidentat * Axente va reveni la Timişoara, iar Siminic nu mai contează, deoarece prinde foarte greu echipa *

În iarnă, reduceri de 50.000 de euro!

Criza economică a lovit serios clubul local de Liga I, iar despărţirile din iarnă de Jelev, Kolev, Mojsov, N’Kongue, Stancu, David, Tănasă şi Matei au adus un câştig lunar de aproape 50.000 de euro.

Cel puţin aşa se laudă directorul general al „oţelarilor”, Marius Stan, cele mai mari salarii dintre „expulzaţi” avându-le bulgarii, câte 10.000 de euro pe lună, şi ex-rapidistul Stancu, 8.000!

„Trecem printr-un an poate mai greu decât 2009 şi trebuie să ne gospodărim ca atare”.

„Era firesc să ne despărţim de cei care au plecat în pauza de iarnă, mai ales de cei doi bulgari care au refuzat să se mai prezinte la antrenamente”, a comentat şeful grupării roş-alb-albastre.  

„Viglianti rămâne, avem nevoie de el”

Curăţenia din vestiarul lui Dorinel Munteanu va continua şi la vară, Stan anunţând că fotbaliştii care mai mult încasează decât joacă îşi vor face bagajele.

„Nu ne permitem să ţinem pe bancă jucători plătiţi foarte bine, şi sunt câţiva de care trebuie să ne despărţim”.

„Linia noastră - aceea de a întineri echipa şi a o întări cu jucători din propria pepinieră - trebuie să continue şi ne dorim ca tot mai mulţi gălăţeni să ajungă la prima echipă a clubului”, a spus conducătorul Oţelului, infirmând zvonurile conform cărora în capul listei s-ar afla argentinianul Viglianti, cel mai bine plătit om din curtea dunărenilor:

„Am nevoie de el, a dovedit că este un jucător care ne poate ajuta foarte mult şi nu este cazul să ne dispensăm de serviciile sale.”

Niko şi Golo, adio!

Şi totuşi, cine va pleca la finele lunii mai, când se va termina sezonul 2009-2010 al Ligii I?

Se pare că atacantului Nikolici - cu prestaţii slabe şi la nivelul Ligii a III-a, acolo unde a jucat frecvent în această primăvară - i se vor da papucii, iar mijlocaşul Golocevac - un transfer care nu şi-a arătat niciodată eficienţa - va beneficia de aceeaşi soartă.

Baotici, portarul care în turul campionatului şi-a demonstrat slăbiciunile, ar avea altă şansă doar dacă va face minuni între buturi câtă vreme Grahovac, accidentat săptămâna trecută, nu va fi apt de joc.

La vară vor mai pleca atacantul Axente, trimis de FC Timişoara la Galaţi doar sub formă de împrumut, şi Siminic, fundaş stânga, care a prins foarte greu echipa câtă vreme concurenţii pe post s-au numit Sălăgeanu şi Ilie. 

Explicaţie foto: Golocevac (prim-plan) şi Axente (plan secund) nu vor mai juca din vară la Oţelul. Primul a devenit balast, celălalt este cerut înapoi de FC Timişoara

Citit 1377 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.