Pregătiri pentru promovarea în Liga a II-a

Pregătiri pentru promovarea în Liga a II-a
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gălățenii au revenit la antrenamente, iar în perioada următoare se încearcă definitivarea lotului de jucători pentru abordarea returului.

Vacanța a luat sfârșit pentru fotbaliştii de la Oțelul, care s-au reunit cu gânduri mari pentru anul 2021. Este anul în care se încearcă promovarea în Liga a II-a, după trei încercări ratate în trecut. Astfel, antrenorul Petre Grigoraș i-a strâns pe jucători la antrenamente, iar în perioada următoare se va efectua și un stagiu de pregătire centralizată la Câmpulung Moldovenesc, în perioada 29 ianuarie - 12 februarie. Gălățenii au programate și patru partide amicale până la reluarea jocurilor oficiale.

Doi jucători noi, mai urmează încă doi

Antrenorul Petre Grigoraș a avut 26 de jucători la primul antrenament din 2021, cu două absențe motivate, ale lui Gabriel Răducan și Aurelian Petrache. Ca noutăți față de prima parte a sezonului, au venit gălățenii Stelian Cucu și George Bârlădeanu. Cucu evoluează pe postul de mijlocaș central, iar ultima sa echipă a fost Concordia Chiajna (Liga a II-a), în vreme ce Bârlădeanu a revenit la Oțelul de la Sporting Liești.

Iată lotul complet: Dinu, Ursu, Doană (portari); Ghiocel, Sîrghi, Crihană, Farcaș, Mereuță, Stancu, Popescu, Sevastian, Manău (fundași); Neagu, Cireș, Iani, Dobre, Nica, Păun, Gavrilă, Cucu, Stoian, Bârlădeanu, Dima, Alecu (mijlocași); Cârjan și Grădinaru (atacanți).

Pe lângă cei doi jucători veniți, antrenorul Petre Grigoraș își mai dorește încă doi jucători, un atacant și un portar.

Despărțire de Matei

Odată cu reunirea lotului s-a confirmat și despărțirea de atacantul Marius Matei, pe cale amiabilă. Atacantul care a reușit să marcheze de cinci ori în prima parte a sezonului ar putea ajunge chiar la rivala Dacia Unirea Brăila. Pe lângă Matei, sunt șanse ca încă doi jucători să părăsească echipa în următoarea perioada. Fundașii Crihană și Manău ar putea fi cei care să nu se mai afle în lotul lui Grigoraș, odată cu startul returului, mai ales că se află în ultimul an de contract, iar pentru unii dintre jucătorii tineri se vor căuta echipe să joace mai mult.

Oțelul se află pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Dacia Unirea Brăila, cu patru puncte mai mult decât CSM Focșani, principala urmăritoare pentru primele poziții de baraj.

Primul joc oficial al roș-alb-albaștrilor este programat pe 13 martie, în deplasare, cu Avântul Valea Mărului.

Citit 3948 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2021 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.