CSU Galați, patru examene în turneul de la Turda

CSU Galați, patru examene în turneul de la Turda
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipele masculine din cel de-al doilea eșalon de handbal au programate primele meciuri din acest an. Două din cele trei serii vor juca la Turda, iar una, la Cluj.

Echipa gălățeană CSU (antrenor, Florin Andronic) va juca în turneul de la Turda, începând de astăzi și până duminică, patru meciuri. În ordine, adversarele sale vor fi: Poli Iași, CSU II Suceava, Știința Bacău și CNOE Sighișoara. "Avem de susținut patru partide, în care pornim cu șanse. Va trebui să acumulăm puncte, pentru că la meciurile din primul turneu (din decembrie) nu ne-am putut prezenta, din cauza pandemiei, pierzându-le la masa verde. Avem ca obiectiv o clasare pe locurile 2-4, așa că nu mai este loc de... înfrângeri. Jucătorii sunt bine pregătiți, testele au ieșit foarte bine, așa că ne deplasăm în Ardeal cu toată încrederea", ne-a declarat antrenorul "studenților".

În continuarea campionatului vor mai fi organizate încă două turnee - în februarie și martie.

Echipa gălățeană contează în aceste patru jocuri pe următorul lot: Fuică, Dinu, Stali - Mârșiu, Ionescu, Chiriac, Olaru, Fragulea, Lefter, Bădărău, Gheorghe, Buțea, L. Aurică, Șt. Ionel, Prună și Ștoalfă, cărora li se vor alătura doi juniori, aflați pentru prima dată la o astfel de experiență: Ionuț Andrei și Iulian Chertif, de la CS Școlar Galați.

Citit 1021 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2021 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.