”Un tur bun, dar ne puteam clasa mai sus”
Foto: Sportul Ilustrat

”Un tur bun, dar ne puteam clasa mai sus”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa aflată în seria a doua a Ligii a III-a a avut un parcurs destul de bun în prima parte a sezonului.

Din cele zece meciuri disputate în turul campionatului, plus unul din retur, echipa din Liești a obţinut următoarea linie de clasament: cinci victorii, un egal, patru înfrângeri, 16 puncte și un golaveraj pozitiv, 21-18.

Pentru a afla mai multe informaţii, am realizat un interviu cu DORINEL MATEI, proaspăt "uns" președinte al celor de la Sporting.

- Cum considerați parcursul echipei în prima parte a campionatului?

- Am avut un sezon bun, dar cu siguranță se putea și mai bine. Cel mai important succes a fost cel din meciul cu liderul, Dacia Unirea Brăila (2-1), completat cu victoriile asupra celor din Chiscani (5-2 și 3-0). La polul opus, se situează egalul de acasă cu Făureiul (2-2), cu gol primit în minutul 93, și înfrângerea de la Ianca, scor 2-4, după ce la pauză am avut 1-0 pe tabelă. După rezultatele înregistrate, cu punctele pierdute prea ușor, puteam prinde podiumul.

- Poate fi mai bine în retur?

- Cu siguranță. Cu toții ne dorim acest lucru și ne vom pregăti foarte serios pentru a încheia sezonul mai sus în clasament.

- Cu ce lot ați evoluat în prima parte a sezonului?

- Am beneficiat de serviciile a 24 de jucători, un lot alcătuit din mulți fotbalişti experimentați, completat cu tineri dornici de performanță. Iată numele acestora: Vădeanu, A. Brăneț - I. Iancu, Voicu, Manea, T. Năstase, I. Constantinescu, Mihu, Dănăilă, Milea, Al. Stan,  Grigoraș, Bârlădeanu, Hodorogea, Dima, A. Călin, Zărnescu, Lupu, Munchiu, Gâță, Panaite, Iftimie, Bucevschi și Moldoveanu. Stafful tehnic este alcătuit din Ionuț Niculcea și Cristian Brăneț, dar și eu sunt prezent permanent alături de aceștia și de echipă.

- Cine sunt jucătorii care au punctat cel mai mult?

- Golgheterii echipei sunt Dănăilă și Grigoraș, cu câte cinci reușite fiecare. Au fost urmați de alți doi coechipieri, Alexandru Stan și Mihu, ambii cu câte trei goluri.

- Ce ne puteți spune despre viitor?

- După parcurgerea vacanței de iarnă, săptămâna viitoare ne vom reuni pentru pregătirea continuării sezonului. Ne-am propus să susţinem șapte jocuri de verificare, care să ne ajute să atingem o formă sportivă corespunzătoare. Antrenamentele vor avea loc la Galați și la Liești, ca și "amicalele", obiectivul nostru la finalul sezonului fiind o poziționare pe unul din locurile 1-4. Avem potențial și sprijin financiar, rămâne ca restul să fie completat de atitudinea și determinarea jucătorilor în cele opt meciuri cât cuprinde returul - patru pe teren propriu și tot atâtea în deplasare.

Citit 1310 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2021 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.