”Un tur bun, dar ne puteam clasa mai sus”

”Un tur bun, dar ne puteam clasa mai sus”

Sportul Ilustrat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa aflată în seria a doua a Ligii a III-a a avut un parcurs destul de bun în prima parte a sezonului.

Din cele zece meciuri disputate în turul campionatului, plus unul din retur, echipa din Liești a obţinut următoarea linie de clasament: cinci victorii, un egal, patru înfrângeri, 16 puncte și un golaveraj pozitiv, 21-18.
Pentru a afla mai multe informaţii, am realizat un interviu cu DORINEL MATEI, proaspăt "uns" președinte al celor de la Sporting.

- Cum considerați parcursul echipei în prima parte a campionatului?
- Am avut un sezon bun, dar cu siguranță se putea și mai bine. Cel mai important succes a fost cel din meciul cu liderul, Dacia Unirea Brăila (2-1), completat cu victoriile asupra celor din Chiscani (5-2 și 3-0). La polul opus, se situează egalul de acasă cu Făureiul (2-2), cu gol primit în minutul 93, și înfrângerea de la Ianca, scor 2-4, după ce la pauză am avut 1-0 pe tabelă. După rezultatele înregistrate, cu punctele pierdute prea ușor, puteam prinde podiumul.

- Poate fi mai bine în retur?
- Cu siguranță. Cu toții ne dorim acest lucru și ne vom pregăti foarte serios pentru a încheia sezonul mai sus în clasament.

- Cu ce lot ați evoluat în prima parte a sezonului?
- Am beneficiat de serviciile a 24 de jucători, un lot alcătuit din mulți fotbalişti experimentați, completat cu tineri dornici de performanță. Iată numele acestora: Vădeanu, A. Brăneț - I. Iancu, Voicu, Manea, T. Năstase, I. Constantinescu, Mihu, Dănăilă, Milea, Al. Stan,  Grigoraș, Bârlădeanu, Hodorogea, Dima, A. Călin, Zărnescu, Lupu, Munchiu, Gâță, Panaite, Iftimie, Bucevschi și Moldoveanu. Stafful tehnic este alcătuit din Ionuț Niculcea și Cristian Brăneț, dar și eu sunt prezent permanent alături de aceștia și de echipă.

- Cine sunt jucătorii care au punctat cel mai mult?
- Golgheterii echipei sunt Dănăilă și Grigoraș, cu câte cinci reușite fiecare. Au fost urmați de alți doi coechipieri, Alexandru Stan și Mihu, ambii cu câte trei goluri.

- Ce ne puteți spune despre viitor?
- După parcurgerea vacanței de iarnă, săptămâna viitoare ne vom reuni pentru pregătirea continuării sezonului. Ne-am propus să susţinem șapte jocuri de verificare, care să ne ajute să atingem o formă sportivă corespunzătoare. Antrenamentele vor avea loc la Galați și la Liești, ca și "amicalele", obiectivul nostru la finalul sezonului fiind o poziționare pe unul din locurile 1-4. Avem potențial și sprijin financiar, rămâne ca restul să fie completat de atitudinea și determinarea jucătorilor în cele opt meciuri cât cuprinde returul - patru pe teren propriu și tot atâtea în deplasare.

Citit 1060 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2021 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.