Patru meciuri cu patru victorii, în turneul de la Turda

Patru meciuri cu patru victorii, în turneul de la Turda
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ieri după-amiază s-au încheiat meciurile primului turneu din acest an, al doilea din sezonul eșalonului secund de handbal masculin. Gălățenii de la CSU au avut programate patru jocuri, iar după prestații foarte bune le-au încheiat pe toate cu victorii.

"Aveam mare nevoie de victorii și dacă au venit acum în toate meciurile, cu atât mai bine. Băieții au respectat sarcinile de joc și cu multă concentrare și determinare am încheiat turneul cu succes. Primele trei partide le-am încheiat cu o bună eficacitate, cu mai mult de 30 de goluri înscrise pe meci: 32-25 cu Poli Iași, 31-27 cu CSU II Suceava, 32-26 cu CSM Bacău (golaveraj 95-78). Ieri, în ultima partidă, am jucat cu echipa Centrului Național Olimpic de Excelență de la Sighișoara, în care, de asemenea, am încheiat victorioși", ne-a declarat profesorul Florin Andornic, antrenorul echipei.

Au fost folosiți toți jucătorii din lot: Fuică, Dinu, Stali - Olaru, Mârşiu, Chiriac, Ionescu, Frangulea, Lefter, Bădărău, Gheorghe, Buţea, Aurică, Şt. Ionel, Prună, Ştoalfă, Iulian Chertif şi Ionuţ Andrei - ultimii doi fiind juniori promovaţi de la CS Şcolar Galaţi.

În clasamentul zi, CSU se situează pe locurile 3-5, cu patru victorii și trei înfrângeri. Următorul turneu va avea loc luna viitoare.

Citit 1266 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2021 14:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.