CSM Arcada vrea să câştige „Cupa României”

CSM Arcada vrea să câştige „Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În aceste zile, în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca se dispută meciurile turneului pentru adjudecarea "Cupei României" la volei masculin.

La întreceri iau parte echipele din primul eșalon, plus una din eșalonul secund - Gloria Arad. În prima fază au fost programate meciurile preliminarii, între echipele din partea a doua a clasamentului. Gălățenii de la Arcada vor intra în luptă astăzi după-amiază, când vor juca cu învingătoarea dintre Steaua București și Știința Explorări Baia Mare. În continuare se va juca astfel: sâmbătă au loc semifinalele, iar învingătoarele din aceste confruntări se vor întâlni, duminică, în finala pentru cucerirea trofeului.

Echipa CSM Arcada abordează meciurile celei de-a doua competiții naționale din postura de lider al actualului sezon. Prima parte a clasamentului la zi al Diviziei A1 se prezintă astfel: 1. CSM Arcada 33 p, 2-3. V.M. Zalău și Steaua București - câte 28 p, 4. "U" Craiova 26 p, 5. Dinamo București 21 p, 6. Unirea Dej 17 puncte.

Lotul gălățenilor se află de marți seară la Cluj-Napoca, după ce în cursul dimineții a efectuat un antrenament acasă. Miercuri au avut loc două ședințe de pregătire în sala clujeană, iar ieri-dimineață, încă unul. Toți jucătorii sunt apți de a aborda aceste jocuri, deosebit de importante.

"Avem o atmosferă favorabilă în lot, băieții sunt bine pregătiți și așteptăm cu mare încredere aceste dispute. "Cupa României" este un trofeu foarte important, pe care îl dorim în vitrina noastră. Anul trecut l-am ratat (Cupa a fost câştigată de Dinamo - n.n.), dar acum vom lupta cu toate forțele pentru adjudecarea lui. Aceasta este hotărârea jucătorilor prezenți în orașul de pe Dealul Feleacului. Iată şi numele acestora: Rață, Talpă, Nalobin, Darlaczi, Jovanovici, Keegan, Lescov, Sestan, Bala, Klapwijk, Stuart, Cristudor, Kantor, Olteanu și Stankovici", a declarat antrenorul gălăţenilor, Sergiu Stancu.

Citit 1204 ori Ultima modificare Joi, 28 Ianuarie 2021 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.