CSM Galați joacă în Capitală, în ”Liga Florilor”

CSM Galați joacă în Capitală, în ”Liga Florilor”

Sportul Ilustrat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primul eșalon feminin de handbal, "Liga Florilor", programează un nou turneu, la mijlocul acestei săptămâni, pentru meciurile etapei a noua. Echipa gălățeană CS Municipal s-a deplasat în Capitală, unde va susține un singur meci, în compania formației SCM Gloria Buzău. Un joc foarte important pentru fetele noastre, care urmăresc îmbunătățirea poziției din clasament, unde acum ocupă locul 13 din 15 echipe, cu doar șase puncte.

"Se anunță o partidă foarte grea, cu un adversar puternic, de cupe europene. Gloria Buzău ocupă și în acest sezon o poziție fruntașă, cu obiective înalte, dar noi ne dorim un joc bun, care să ne permită un scor de moral. Întregul nostru lot de jucătoare este valid, am trecut cu brio și de testul Covid, așa că vom aborda disputa cu toată încrederea", ne-a declarat profesoara Alexandrina Soare, antrenoarea gălățencelor.
Lotul deplasat pentru acest meci cuprinde jucătoarele: Emilia Anghel, Roxana Caragea, Anamaria Micu - Cătălina Cioaric,  Lăcrămioara Cîlici, Daciana Balaban, Cristina Andrița, Cristina Marcu, Alla Şeiko, Mădălina Conache, Ana Maria Lopătaru, Tamara Bokarici, Patricia Vizitiu, Cristina Gherghe, Cristina Clisu și Abigail Vălean.

Citit 801 ori Ultima modificare Marți, 02 Februarie 2021 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.