Înfrângere și două accidentări serioase

Înfrângere și două accidentări serioase
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Meci foarte greu pentru fetele de la CSM Galați împotriva celor de la Gloria Buzău, în runda a noua a "Ligii Florilor". Disputată în Capitală, întâlnirea s-a încheiat cu succesul Gloriei Buzău, scor 29-20 (13-10). Amănunte despre această confruntare i-am solicitat antrenoarei Alexandrina Soare.

”Ne-am dorit mult de la acest meci, însă am primit o replică puternică, până la limita regulamentului. A fost un joc încrâncenat, cu multe durități, ceea ce a condus și la două accidentări. La mijlocul primei reprize, a ieșit definitiv din joc Daciana Balaban (diagnosticul fiind disjuncția umărului stâng), pentru ca apoi Bokarici să fie foarte serios contrată, alegându-se cu o fisură de priamidă nazală. Cu toate acestea, am ținut aproape la 2-3 goluri o întreagă primă repriză. Totuși, ne-am ales și cu ceva realizări. În primul rând, noua jucătoare, Lopătaru, ne-a arătat o evoluție bună, curajoasă, fiind și principala noastră realizatoare, cu cinci goluri. Al doilea câștig este cel arătat de portarul Ana Maria Micu, cu intervenții foarte sigure. Precizez că ambele fete sunt foarte tinere, ceea ce rezolvă și problema jucătoarelor U23 și U21, conform regulamentelor competiției. Până la următorul meci, avem două săptămâni de pregătire și de a pune la punct problemele ce vor trebui rezolvate”.

Lotul folosit: Ana Maria Micu, Roxana Caragea, Emilia Anghel - Cătălina Cioaric, Daciana Balaban, Cristina Andrița, Alla Şeiko, Cristina Marcu, Mădălina Conache, Ana Maria Lopătaru, Tamara Bokarici, Patricia Vizitiu, Abigail Vălean, Cristina Gheorghe și Cristina Clisu.

Echipa noastră a rămas cu doar șase puncte, golaveraj 181-214. Până la sfârșitul acestei luni, gălățencele vor avea de susținut alte două partide: cu Activ Ploiești (18 februarie, la Sf. Gheorghe) și cu SCM Rm. Vâlcea (23 februarie, la București).

Citit 1486 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.