”Misiunea imposibilă” s-a adeverit, din păcate

”Misiunea imposibilă” s-a adeverit, din păcate
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Înainte de deplasarea de la Lugoj, unde în weekend a avut loc al optulea turneu al Diviziei A1 de volei feminin, antrenorul de la CSU Belor ne declara că echipa sa va avea o misiune imposibilă.

Din păcate, previziunea s-a adeverit, iar fetele noastre s-au întors acasă cu mâna goală. Niciun set, niciun punct în clasament, astfel că CSU Belor a rămas cu zestrea celor 19 puncte cucerite până la acest turneu. Gălățencele au susținut două partide – cu gazdele de la CSM Lugoj, scor 0-3 (19-25, 20-25, 19-25). Cu tot efortul elevele profesorului Bogdan Paul nu au reușit decât câteva momente în cel de-al treilea set când s-au aflat și în avantaj pe tabela de scor.

Meciul al doilea a fost și mai complicat întrucât adversarul a fost nimeni altul decât liderul la zi, CSM Târgoviște, fără înfrângere în actualul campionat. Tot 0-3 și cu liderul (18-25, 16-25, 11-25).

Am crezut în șansa noastră, ne-am străduit permanent, dar victoriile au revenit tot advesarelor noastre. La revenirea acasă ne vom concentra pe viitoarele partide, examene ce vor avea loc în Cupa României. În perioada 17-21 februarie, la Cluj-Napoca, vom juca împotriva gazdelor de la Universitatea, după care, în caz de calificare, ne vom întâlni din nou cu echipa din Târgoviște, ne-a declarat tehnicianul gălățean, Bogdan Paul.

În acest turneu au arbitrat: Robert Toader (București) și Valentin Bosoi (Rm. Vâlcea).

În cele două partide de la Lugoj au fost utilizate toate jucătoarele care au efectuat deplasarea: Sorina Miclăuș, Andreea Tămaș, Anamaria Berdilă, Adina Roșca, Andrea Lakovici, Lara Vukasovici, Borislava Saykova, Nicoleta Bozicevici, Mirela Şahpazova, Elena Beceva și Violeta Stan. A lipsit Talita do Nascimento, accidentată, care se speră să revină până la jocurile din Cupa României.

La Arcada se muncește intens

Altfel, la volei masculin, dezamăgirea provocată de înfrângerea din semifinala Cupei României, 0-3, cu Dinamo, a fost depășită. Evoluția din acel meci a fost analizată cu răspundere și neîntârziat s-a trecut la treabă. În campionat sunt de disputat foarte multe meciuri, iar obiectivul echipei CSM Arcada trebuie îndeplinit: cucerirea celui de-al treilea titlu consecutiv. Într-o recentă discuție cu profesorul Sergiu Stancu am aflat o serie de informații pe care dorim să le facem cunoscute cititorilor noștri.

”Toți jucătorii sunt angrenați în programul de pregătire, cu unul sau două antrenamente în fiecare zi. În prezent, lotul numără 14 jucători, întrucât americanul Michael Keegan s-a despărțit amiabil în urma unei înțelegeri cu clubul și cu staff-ul tehnic. El era cel de-al treilea ridicător în lot, dar am decis să ne bazăm în continuare doar pe doi, Lescov și Jovanovici.

Pe 10 și 11 februarie se va face testul Covid pentru a afla cu exactitate care este starea de sănătate. Pregătirile au intrat în linie dreaptă pentru că în weekend vom avea două partide în turneul de la Galați (12 – 14 februarie). CSM Arcada va juca vineri, ora 13,00, cu Steaua București, sâmbătă va fi duelul dintre Steaua și CSU Brașov, iar turneul se va încheia cu disputa CSM Arcada – CSU Brașov, duminică, de la ora 11,00”.

Citit 995 ori Ultima modificare Duminică, 07 Februarie 2021 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.