Patricia Țig, eliminată în primul tur

Patricia Țig, eliminată în primul tur
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primul turneu de Grand Slam al anului a debutat cu duelul româncelor Patricia Maria Țig, jucătoare crescută la Galați, și Sorana Cîrstea, în care cea de-a doua s-a impus lejer, scor 6-2, 6-1, confirmând forma bună arătată în ultima vreme. În turul secund, Cîrstea va juca împotriva Petrei Kvitova, favorita numărul 9 de la Australian Open.

În ziua inaugurală a mai fost un duel de interes pentru români, cel dintre Bianca Andreescu, canadianca de origine română, și Mihaela Buzărnescu, tranșat de prima cu scorul de 2-1 (6-2, 4-6, 6-3). În turul următor, Bianca Andreescu o va întâlni pe Su Wei Hsieh.

Ziua de luni a însemnat și debutul Simonei Halep la Australian Open, cu un succes lejer, scor 6-2, 6-1, contra australiencei Lizette Cabrera. Simona Halep, favorita numărul 2 a turneului, va avea un test destul de dificil de trecut în turul secund, cu Ajla Tomjlanovici (Australia).

Deși pornea ca favorită certă înaintea partidei, Irina Begu a pierdut confruntarea din primul tur cu Nina Stojanovici (Serbia), scor 3-6, 4-6.

Ana Bogdan, cea de-a șasea româncă din concurs, va juca în această dimineață, în jurul orei 7:30, cu Danielle Rose Collins (SUA). În cazul unui succes, Ana Bogdan va juca în turul secund cu învingătoarea dintre Jasmine Paolini și Karolina Pliskova (favorita nr. 6 a competiției).

Citit 921 ori Ultima modificare Luni, 08 Februarie 2021 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.