Simona Halep, din nou în prim-plan

Simona Halep, din nou în prim-plan
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Australian Open, primul turneu de Grand Şlem al anului, are programată astăzi partida din turul trei pe care o va disputa Simona Halep, favorita numărul 2 a competiției, în compania rusoaicei Veronika Kudermetova (locul 36 WTA, 23 de ani). Halep a avut deja de trecut un test infernal în turul precedent, când a fost la un pas să fie învinsă de Alja Tomljanovici, după ce a fost condusă în setul decisiv cu 5-2, însă a reușit să revină și să câștige cinci game-uri la rând, ceea ce i-a asigurat succesul: 4-6, 6-4, 7-5. Adversara Simonei de astăzi, într-o partidă ce va începe în jurul orei 10:00 (ora României), a trecut până acum de Kostyuk (6-2, 7-6) și de Gracheva (5-7, 6-2, 6-2). Halep și Kudermetova nu s-au mai întâlnit nicidoată până acum, iar primul lor duel va putea fi urmărit în direct pe Eurosport. În cazul în care va trece de rusoaică, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre confruntarea Swiatek - Ferro.

În proba de dublu, Simona Halep a cedat în noaptea de miercuri spre joi, în primul tur al competiției, alături de Kempenaers-Pocz, scor 4-6, 5-7, contra perechii Rodionova/Sanders. În aceeași fază a competiției de dublu au ieșit alte două jucătoare românce. Mihaela Buzărnescu a făcut pereche cu Raina, scor 3-6, 0-6, cu Gadecki/Woolcock, iar Irina Begu și Podoroska au cedat, scor 0-6, 7-5, 2-6, cu Jurak/Stojanovici. Interesant este faptul că Stojanovici este jucătoarea care a eliminat-o pe Begu în primul tur și la simplu.

Pe partea masculină a tabloului de dublu, perechea formată din românul Horia Tecău și brazilianul Melo (favoriți nr. 7 în concurs) a trecut de Krajinovici/Lajovici, după ce perechea sârbă a declarat forfait în primul set, la scorul de 0-3.

Citit 955 ori Ultima modificare Vineri, 12 Februarie 2021 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.