Succes important, de moral, în „Cupa României”
Foto: Facebook/CSU BELOR Galaţi

Succes important, de moral, în „Cupa României”
Fetele de la CSU Belor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru câteva zile, echipele feminine de volei sunt concentrate asupra meciurilor din "Cupa României". Începând de ieri și până duminică, 21 februarie 2021, orașul Cluj-Napoca este gazda turneului final pentru cea de-a doua competiție națională. Între participante se află și formația gălățeană CSU Belor, aflată pe locul al optulea, cu 19 puncte, în clasamentul la zi al campionatului Diviziei A1. Gălățencele au fost programate să joace în prima zi, cu clujencele de la Universitatea. Pentru acest meci, antrenorul Bogdan Paul a deplasat un lot ciuntit, două dintre jucătoarele de bază fiind indisponibile. Este vorba de Talita do Nascimento și Lara Vukasovici.

Cu toate acestea, echipa pregătită de Bogdan Paul şi Florin Vasile-Bosi a realizat un joc peste aşteptări şi a obţinut o victorie categorică. Succesul s-a conturat în doar 72 de minute, pe fondul unei superiorităţi pe toate planurile. Scorul final a fost 3-0 (25-20, 25-16, 25-19).

Iată-le şi pe realizatoarele acestui succes: Anamaria Berdilă, Adina Maria Roșca, Sorina Miclăuș, Violeta Stan, Andreea Tămaș, Andrea Lakovici, Borislava Saykova, Nikoleta Bozicevici, Mirela Şahpazova și Elena Beceva.

A arbitrat cuplul Paul Szabo (Oradea) - Cristian Cristea (Bucureşti).

Antrenorul Bogdan Paul a făcut și o scurtă caracterizare a acestui joc. "Am obţinut o victorie de moral, în faţa unei echipe capricioase, care le-a creat probleme colegelor de competiţie. După acest succes, ne-am calificat în faza următoare a Cupei, în care vom întâlni liderul la zi - CSM Târgovişte. Meciul acesta are loc mâine (astăzi, ora 14.00 - n.n.). Evident, va fi un examen foarte dificil, dar noi vom încerca să jucăm cât mai eficient în compania acestui adversar valoros".

Citit 1264 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.