Capăt de drum pentru United
Foto: United Facebook

Capăt de drum pentru United
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălățeană de futsal United Galați a încheat aventura europeană, după ce a fost învinsă de Kairat Almaty, scor 1-6, în Kazahstan, în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Unicul gol al gălățenilor a fost reușit de Crăciun, atunci când cei de la Kairat conduceau deja cu cinci goluri avans pe tabelă. Gălățenii au reușit să egaleze cea mai bună reprezentare a unei echipe de club din România la futsal, prin atingerea fazei optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Până la acest joc, United trecuse de Ashdod Dolphins, campioana Israelului, respectiv, de Rekord Bielsko – Biala, campioana Poloniei. Trupa pregătită de antrenorul – jucător Florin Ignat este așteptată să revină la Galați în această noapte, după un drum lung din Kazahstan, cu escală la Istanbul.

Gălățenii se vor întoarce la competițiile interne, acolo unde sunt în cursa pentru câștigarea campionatului în Liga I, fiind pe locul doi în play-off, dar și în Cupa României, unde vor disputa primul tur cu un adversar de eșalon inferior.

Citit 1150 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.