Poate CSU Belor să producă marea surpriză?

Poate CSU Belor să producă marea surpriză?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Turneul din 6-8 martie, ce se va desfășura la Galați, ridică mai multe semne de întrebare. Vor reuși gălățencele să o bată pe Dinamo și să cucerească toate punctele?

Potrivit atmosferei ce dăinuie în rândul gălățencelor, se poate crede că elevele antrenorului Bogdan Paul sunt capabile să dea marea lovitură. În sprijinul lor vine și victoria din tur a fetelor noastre, cu 3-2, chiar în fieful dinamovistelor. Este adevărat că echipa bucureșteană fusese lovită de COVID-19, dar victoria rămâne de necontestat.

”Este un meci dificil, dar vom intra pe teren cu gândul de a ne juca șansele, cu toată tăria. Iar la fluierul final vom vedea rezultatul”, ne-a spus tehnicianul gălățean.

Și mai tranșant este căpitanul

Anamaria Berdilă, căpitanul echipei, a părut și mai hotărâtă cu privire la un eventual succes al echipei sale în fața mult mai bine clasatei Dinamo. ”Suntem hotărâte să facem un joc de calitate cu Dinamo, echipă pe care am învins-o și în turul campionatului. Acest ascendent moral ne poate asigura un plus de încredere și determinare, acestea fiind atuurile noastre. Suntem bine pregătite, avem și avantajul terenului propriu, chiar și fără spectatori putem prinde o zi bună. Totul va depinde de atitudinea și concentrarea noastră, iar acestea sunt totalmente pozitive. Putem produce surpriza acestui turneu și chiar a campionatului”, a ținut să ne declare căpitanul echipei noastre.

Turneul, pe parcursul a trei zile

Primul meci este programat astăzi, la Sala Sporturilor "Dunărea", de la ora 18,00. De la aceleași ore va continua duminică, cu Dinamo – U Cluj, și se va încheia luni, cu CSU Belor – U Cluj.

Cele trei echipe ocupă următoarele poziții în clasament: Dinamo, locul 3, cu 30 de puncte, iar U Cluj, locul 11, cu numai șase puncte. CSU Belor se află pe locul 8, cu 19 puncte obținute din șapte victorii și opt înfrângeri, setaveraj 25:30.

Să reamintim că înaintea turneului anterior, cel de la Lugoj, echipa noastră se afla pe locul 6, cu același număr de puncte, dar cu un setaveraj pozitiv, 25:24.

„Studentele”, bine pregătite

Echipa noastră și-a urmat cu rigurozitate programul de pregătire. Cele două jucătoare indisponibile, Talita și Lara, au revenit în lot și se poate conta pe sprijinul lor. Există și o jucătoare accidentată, Andrea Lakovici, dar lipsa ei din teren va putea fi acoperită de evoluția colegelor sale.

Iată jucătoarele pe care staff-ul tehnic gălățean – Bogdan Paul, ajutat de Florin Vasile Bosi și fizioterapeutul Andrei Cristea – poate conta: Anamaria Berdilă, Sorina Miclăuș, Adina Roșca, Andreea Tămaș, Violeta Stan, Talita do Nascimento, Borislava Saykova, Mirela Şahpazova, Lara Vukasovici, Nikolina Bozicevici și Elena Beceva.

Misiunea de a asigura un arbitraj de calitate a fost încredințată bucureștenilor Bogdan Stoica și Cristian Cristea.

Citit 1136 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Martie 2021 02:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.