Oțelul s-a distrat în ultimul amical

Oțelul s-a distrat în ultimul amical

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Oțelul a reușit să câștiga într-o manieră categorică ultima partidă amicală dinaintea reluării jocurilor oficiale. Gălățenii s-au impus, scor 4-0, în fața celor de la Hușana Huși, o echipă aflată în seria I din liga a treia. Pentru trupa pregătită de Petre Grigoraș s-a remarcat atacantul Gabriel Răducan, intrat după pauză, care a semnat un hattrick (unul dintre goluri a fost din penalti), după ce Cosmin Stoian deschisese scorul. De remarcat faptul că toate golurile au fost reușite în repriza secundă a jocului.

Antrenorul Petre Grigoraș a folosit următoarea formulă de joc: Ursu – Farcaș, Cucu, Ghiocel, Sevastian – Neagu, Cireș – Stoian, Gavrilă, Nica – Cârjan. După pauză au mai intrat pe teren: Dinu – Mereuță, Stancu, Crihană, Alecu, Dobre, Petrache și Răducan. Altfel, Sîrghi, Marquinhos și Bârlădeanu sunt incerți pentru debutul noului sezon, acuzând ușoare accidentări.

Meciul s-a jucat pe stadionul Oțelul din Galați, fără spectatori.

Prima partidă oficială a gălățenilor din 2021 este programată sâmbătă, 13 martie 2021, cu Avântul Valea Mărului. Deși inițial trebuia să se dispute meciul pe stadionul Dunărea, clubul vălmărean a mutat duelul pe stadionul Portu Roșu.

Citit 1233 ori Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 12:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.