Oțelul a crescut de la un meci la altul [Bilanțul din amicalele iernii]

Oțelul a crescut de la un meci la altul [Bilanțul din amicalele iernii]
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Echipa pregătită de antrenorul Petre Grigoraș pare să fi avut o perioadă bună de pregătire, având în vedere că jocul din amicale a devenit din ce în ce mai bun, odată cu trecerea timpului.

După o vacanță destul de lungă, la capătul jocurilor din prima parte a sezonului în curs, gruparea gălățeană a avut programate nu mai puțin de șapte partide amicale pentru a intra în ritm de joc pentru reluarea meciurilor oficiale. Oțelul a reușit să câștige cinci din cele șapte partide, celelalte două fiind pierdute în chiar primele două dispute. A fost 0-1, de fiecare dată, cu Gloria Buzău (echipă din Liga a II-a) și cu Bucovina Rădăuți (formație aflată în lupta pentru un loc de baraj în Seria I a Ligii a III-a). Meciul cu Gloria a fost înainte de plecarea în cantonament, iar cel cu Bucovina a fost chiar în timpul stagiului de pregătire centralizată de la Câmpulung Moldovenesc. Tot în timpul cantonamentului s-a disputat și jocul de pe urma căreia Oțelul a înregistrat primul succes din amicale, scor 2-1, cu Dante Botoșani (Liga a III-a, locul 8 în Seria I).

La revenirea din cantonament, echipa roș-alb-albastră a preferat să joace doar pe teren propriu următoarele patru meciuri amicale, toate cu echipe aflate în al treilea eșalon. Astfel că au fost înregistrate următoarele rezultate: 2-1 cu CSM Rm. Sărat (locul 4 în Seria a II-a), 3-1 cu Sporting Vaslui (locul 7 în Seria I), 4-0 cu Metalul Buzău (locul 4 în Seria a IV-a) și 4-0 cu Hușana Huși (locul 4 în Seria I).

Pe lângă jocurile amicale pe care le-a disputat echipa sa, antrenorul Petre Grigoraș a fost preocupat și de cele ale contracandidatelor la promovare. ”M-am mai interesat și eu pe la celelalte echipe cu care ne luptăm pentru promovare, chiar dacă sunt unele care spun că nu sunt interesate de acest obiectiv. Sunt convins că vom avea meciuri foarte tari cu Brăila și Focșani. În aceste amicale, am întâlnit și posibile adversare la baraj și s-a văzut că sunt echipe bune, iar drumul e lung. Noi avem acum opt etape și trebuie mai întâi să ajungem acolo (n.r. - la barajul de promovare), după care ne vom îndrepta atenția mai mult și către echipele din prima serie”, a spus Grig.

Răducan, golgheterul din amicale

Atacantul Gabriel Răducan, unul dintre remarcații primei părți a sezonului, a fost cel care a marcat cele mai multe goluri pentru Oțelul în amicale, semnând patru reușite, dintre care trei în ultimul joc. Îndeaproape se află Bogdan Gavrilă, golgheterul la zi al echipei, care a punctat de trei ori și în amicale, iar atacantul George Cîrjan și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor de două ori în această perioadă. Au mai înscris: Nica, Petrache, Cucu și Dobre. În total, Oțelul a contabilizat un golaveraj de 15-5 în cele șapte jocuri amicale.

Prima confruntare oficială din 2021 pentru gălățeni va avea loc în compania celor de la Avântul Valea Mărului, sâmbătă, 13 martie, pe Stadionul "Portul Roșu".

Citit 1533 ori Ultima modificare Marți, 09 Martie 2021 23:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.