CSM Arcada își urmează parcursul reușit

CSM Arcada își urmează parcursul reușit
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În penultimele două turnee (4 și 5) desfășurate în Capitală, Arcada a avut programat un singur meci, cu Știința CSU București. Întâlnirea a fost adjudecată la un scor foarte clar, 3-0 (25-16, 25-22, 25-15) pentru lider.

Mulțumit de rezultat și de evoluția echipei, antrenorul Sergiu Stancu se gândește deja la ultimul turneu din sezonul regulat, cel pe care CSM Arcada îl va organiza, iar una dintre adversare îi va fi SCMU Craiova, o contracandidată la titlu.

”A fost un meci important pentru noi, disputat în deplasare, împotriva echipei organizatoare, avidă de puncte și într-o sală dificilă. Am făcut un meci bun şi am cucerit toate punctele puse în joc. Sunt bucuros că ne urmăm parcursul și așteptăm cu încredere ultimul turneu. Acesta va avea loc la Galați, în 27-29 martie, în care vom avea un meci tare contra Craiovei, dar vom mai avea de jucat și cu Baia Mare și Timișoara. Obiectivul nostru este cucerirea tuturor punctelor”, ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

Cum jocul a permis, antrenorul a folosit întregul lot trecut pe foaia de arbitraj, cu excepția lui Cristudor și Olteanu.

CSM Arcada continuă să conducă lejer în clasament, cu 46 de puncte, urmată de VM Zalău la o distanță de șase lungimi.

Au arbitrat Andrei Dan (București) și Doru Fokt (Tg. Mureș).

Citit 963 ori Ultima modificare Luni, 15 Martie 2021 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.