Gol marcat în numele tatălui

Gol marcat în numele tatălui
Dedicație specială la victoria pentru primul loc
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Georgian Păun a reușit să deblocheze meciul cu Viitorul Ianca, iar reușita i-a dedicat-o tatălui său, plecat dintre noi în perioada cantonamentului de iarnă.

Oțelul a reușit să câștige în weekend, scor 3-1, cu Viitorul Ianca, iar ca urmare a acestui succes s-a instalat pe prima poziție a clasamentului Seriei a II-a din Liga a III-a. După o primă repriză cu un joc confuz, calea către victorie a fost deschisă de execuția cu capul a lui Georgian Păun, în minutul 58, care a fost mai motivat ca niciodată să înscrie. Și-a dorit să-i dedice golul tatălui său, care a decedat în timpul cantonamentului pe care Oțelul l-a efectuat în această iarnă, la Câmpulung Moldovenesc. După ce a trimis mingea în plasă, a alergat către marginea terenului, și-a dat jos tricoul de joc, iar sub acesta avea unul cu chipul tatălui său, care i-a devenit înger păzitor. Toți colegii au venit alături de Georgian Păun și l-au felicitat pentru reușită, iar jucătorul Oțelului a privit către cer, în speranța că tatăl său se bucură din lumea celor drepți de reușita fiului său.

"I-am dedicat golul tatălui meu care a decedat. Am avut tricoul pregătit și etapa trecută, dar din păcate nu am marcat (n.r. - nu a fost titular ca în meciul cu Viitorul Ianca). Am marcat azi, vreau să-i dedic golul acesta. De acolo de sus sper că mă vede, iar de acum înainte toate meciurile o să le joc pentru el".

Georgian Păun a fost unul dintre cei mai buni jucători în primele două jocuri din 2021 pentru Oțelul, ambele câștigate. În vârstă de 35 de ani, Păun a ajuns la Oțelul în acest sezon, fiind un jucător cu mare experiență. Născut la Ploiești, și-a făcut junioratul la Astra, iar la nivel de seniori a debutat la Gloria Buzău. A mai trecut, printre altele, pe la Petrolul, Astra, Dinamo, Poli Iași, FC Brașov și Farul, plus ŢSKA Sofia  (Bulgaria).

Victoria, obiectiv și pentru următorul meci

Entuziasmat de gol și de victorie, Păun s-a declarat încrezător la finalul partidei cu Viitorul Ianca, referitor la următoarea partidă a Oțelului, cea de la Focșani, una dintre contracandidate. "Va fi un meci greu, dar pentru noi este un meci de campionat, un meci oarecare. Mergem la victorie, suntem Oțelul, suntem cea mai bună echipă din serie, părerea mea, și o să-l tratăm ca pe un meci oarecare. Nu-i nimic special, o să mergem la victorie".

Înaintea confruntării directe, distanța în clasament între Oțelul și CSM Focșani este de șase puncte în favoarea gălățenilor.

Citit 1690 ori Ultima modificare Marți, 23 Martie 2021 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.