Galațiul, în sferturile Cupei României

Galațiul, în sferturile Cupei României

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Concursul virtual organizat de către Federația Română de Fotbal a făcut ca Galațiul să ajungă în faza sferturilor de finală, unde se duelează cu Hunedoara. FRF a pus la cale un plan de a revitaliza interesul pentru competiție și a organizat un concurs online între comunitățile care au oferit de-a lungul timpului echipe în ultimul act al Cupei României. Astfel, Galațiul, care a avut trei finaliste până acum, a intrat în concurs și a depășit județul Dolj în prima fază a competiției.
Pentru a pune mâna pe trofeu trebuie ca gălățenii de pretutindeni să intre pe contul oficial de Facebook intitulat Cupa României și să acorde emoticonul OAU la postările în care este implicat duelul dintre Galați și Hunedoara. Duelul dintre cele două se ține până vineri, 23 aprilie, iar în fiecare zi până atunci vor fi publicate noi ilustrații foto sau video ce necesită votul OAU din partea gălățenilor.
Vă reamintim faptul că în runda precedentă Galațiul a înregistrat cel mai bun rezultat, cu 2410 voturi. Comunitatea câștigătoare va avea trofeul Cupei României expus, iar cei care votează au șansa de a câștiga multiple premii din partea FR Fotbal.

Citit 819 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 02:16

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro