CSM Galați, tot mai aproape de play-off

CSM Galați, tot mai aproape de play-off
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Galați a reușit să își confirme statutul de favorită în meciurile disputate la mijlocul acestei săptămâni, chiar la Galați, în Sala Sporturilor "Dunărea", cu CSM Focșani și SCM Miercurea Ciuc.

În prima confruntare, cu CSM Focșani, formația pregătită de Florin Nini avea de luat și o revanșă, după eșecul din tur, iar la capătul unei partide destul de echilibrate s-a impus cu scorul de 76-69. Succesul a venit grație unui sfert patru extrem de bun făcut de băieții lui Nini, pe care și l-au adjudecat cu 20-8.

Nici începutul partidei cu SCM Miercurea Ciuc n-a fost foarte convingător, scor 32-35, la pauza mare, însă sfertul al treilea a fost definitoriu în stabilirea învingătoarei (30-9), iar scorul final a indicat 88-63 pentru gălățeni.

CSM Galați a urcat pe locul 8, poziție ce asigură prezența în faza de play-off la capătul sezonului. Gălățenii au același număr de victorii ca Dinamo, principala contracandidată la poziția a opta, cu care vor juca în ultimul turneu al sezonului regulat. CSM Galați le va întâlni pe Dinamo și SCM "U" Craiova pe 6 și 7 mai.

Citit 1186 ori Ultima modificare Joi, 29 Aprilie 2021 20:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.