Junioarele mari de la Oţelul – calificate la turneul final de handbal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oţelul Galaţi a izbutit să se califice pentru finala Campionatului Naţional de handbal junioare mari, situându-se în semifinala de la Bucuresti pe locul 3.

În sala C.S. Şcolar 6 din Capitală, gălăţencele au reuşit două victorii: 26-20 cu C.S.M. Ploieşti şi 31-26 cu  gazdele şi, socotind şi reuşita (26-15) cu C.S.S. Constanţa din preliminarii, au acumulat punctele necesare pentru calificarea în finala competiţiei.

Jocurile pierdute au fost în faţa echipelor din Iaşi şi Roman: 20-31, respectiv, 23-24 contând doar pentru clasament.

Împreună cu L.P.S. Iaşi, L.P.S. Roman şi C.S.S. 6, dar şi cu două echipe din Baia Mare (CSS 2 şi Extreme), Dinamo Braşov şi C.S.S. Caracal, calificate din semifinala a 2-a, Oţelul va disputa turneul final, între 16 si 20 iunie, într-o localitate nestabilită încă.

Iată lotul de jucătoare pe care antrenorul Dinu Cojocaru îl are la dispoziţie: Andreea Polocoşer, Claudia Nica, Teodora Săndulescu - Andra Dragoş, Cătălina Mitu, Florentina Mânză, Mădălina Postelnicu, Ana Horodincu, Mădălina Vicol, Manuela Iftime, Alina Vicleanu, Liliana Briciu, Mădălina Prună, Andreea Chiriac, Marcela Dănăilă.

* Sabina Lupu (Clubul de Tenis I.C.M.R.S.) a câştigat proba de dublu a Trofeului ITF 18 Grand 3 de la Mediaş, făcând pereche cu Ilinca Stoica (Condor Piatra Neamţ). 

În ultimul act al competiţiei acestea au dispus de Patricia Ţig/Irina Maria Bâra (C.T. ICMRSG/TC Stei) cu 6-0, 4-6, 10-8. Sabina a reuşit şi un loc 2, cedând în finala de simplu în faţa partenerei de dublu Ilinca Stoica, cu 6-7(6), 6-4, 3-6.

* Atletul veteran gălăţean Cătălin Brăila a mai bifat o participare. Este vorba despre „Crosul Aloe Vera”, desfăşurat duminică, în Capitală, pe o vreme neprielnică. El a concurat la categoria +60 şi s-a clasat pe locul 8.

Citit 895 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.