Se redeschid stadioanele pentru spectatori

Se redeschid stadioanele pentru spectatori
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat că în luna iunie vor avea loc primele meciuri de fotbal cu spectatori în tribune. Condițiile sunt ca cei care vor asista la jocul de fotbal în calitate de spectatori să fie vaccinați, iar capacitatea stadionului să fie umplută doar pe jumătate.

"Se va crea posibilitatea astfel încât competițiile sportive să se poată desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test sau pilot, cu aprobarea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății. Participarea va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi pentru persoanele care prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 24 de ore", a spus Arafat.

Cel mai probabil, amicalul dintre România și Georgia, programat pe 2 iunie, va fi unul dintre meciurile-pilot pentru accesul publicului în arene.

În cazul în care totul va decurge conform planului, atunci, din sezonul următor, toate competițiile ar putea beneficia de accesul fanilor în tribune.

Citit 1230 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Mai 2021 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.