În "Cupa României", meci derbi

În "Cupa României", meci derbi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi și mâine, au loc meciurile etapei județene a "Cupei României". În Liga a IV-a se anunță un meci interesant între ocupantele locurilor 3 și 1. Este vorba despre partida Unirea Braniștea - Zimbrul Slobozia Conachi (foto), ambele cu câte 9 puncte, joc arbitrat de Gabriel Mihai, duminică, ora 12:00. Celelalte meciuri, de la aceeași oră, Muncitorul Ghidigeni - Gloria Ivești, Avântul Drăgănești - Voința Cudalbi, în timp ce partida Avântul Vânători - Viitorul Umbrărești se joacă pe terenul sintetic din Complexul Sportiv "Dunărea". În Liga a V-a, astăzi, de la ora 11:00, Zorile Grivița - Siretul Cosmești, iar de la ora 17:00: Flacăra Pechea - Luceafărul Berești, Șoimii Foltești - Viitorul Costache Negri și Inter Tudor Vladimirescu - ACS Lascăr Schela. Bereștiul și Schela se află în fruntea clasamentului înaintea etapei, cu câte 9 puncte.

* Fetele de la FC Universitatea se pregătesc pentru ultimul meci, la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc (în tur, la Galați, 1-3). Vineri, gălăţencele au efectuat testul Covid, iar astăzi este programată plecarea, meciul avînd loc mâine, de la ora 11:00. Antrenorul David Asandei ne-a declarat că și în această deplasare vor merge doar 12-13 fete, existând în continuare mai multe indisponibilități din cauza accidentărilor sau a altor motive. Arbitrează o brigadă din oraşul Sf. Gheorghe, cu Cristian Moldoveanu la centru. La ora ultimului meci din turneul play-off al Ligii I feminine, gălățencele au acumulat doar un singur punct, cel cu liderul și multipla campioană "U" Olimpia Cluj, 0-0, la Galați.

* Clubul Alfa organizează selecţii pentru alcătuirea grupelor de fotbal, pentru copii născuţi în perioada 2008-2014. Selecţiile au loc la Stadionul "Siderurgistul", zilnic, orele 11.30 - 13.00, sub îndrumarea antrenorului Ion Morohai, telefon 0740.843.944.

Citit 1375 ori Ultima modificare Vineri, 28 Mai 2021 22:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.