Oţelul – Vaslui se joacă luni!

Oţelul – Vaslui se joacă luni!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partida cu FC Vaslui, din etapa a 33-a a Ligii I, va avea loc pe 17 mai, de la ora 17 *

Ora rămâne aceeaşi

Partida pe care antrenorul Dorinel Munteanu o aşteaptă cu mare nerăbdare ar fi trebuit să se joace duminică, 16 mai, de la ora 17.

Ieri dimineaţă, Liga Profesionistă de Fotbal anunţa că, de fapt, ora de începere va fi 16, moment în care conducerea clubului gălăţean a luat foc.

„Exact cum spuneam, poate ne programează sâmbătă! Cât mai devreme…”, comenta, cu o vădită nemulţumire, directorul general al Oţelului, Marius Stan.

Mai ales că nouă jucători de-ai săi vor reveni abia astăzi din Belgia, de la partida internaţională „Under 23”.

Peste numai câteva ore, pe siteul oficial al LPF se schimba modificarea, vorba lui Caragiale: luni, de la ora 17.  

Au jucat toţi în Belgia

Apropo de roş-alb-albaştrii selecţionaţi de Răzvan Lucescu, pentru jocul din cadrul „International Challenge Trophy”, pierdut în Belgia cu scorul de 1-0.

Toţi cei nouă elevi ai lui Dorinel Munteanu au fost folosiţi în partida inter-ţări: Râpă a jucat fundaş dreapta şi în minutul 89 a fost înlocuit cu Samoel Cojoc, Sârghi a prins tot meciul la marcaj, iar Silviu Ilie a păzit banda stângă tot 90 de minute.

Antal şi, din minutul 58, Iorga au ocupat postul de mijlocaş dreapta, Neagu a jucat în centru toată partida, iar Ochiroşii a prins, ca mijlocaş stânga, 66 de minute. Atacantul Axente a intrat pe teren în minutul 46.

Explicaţie foto: Roş-alb-albaştrii au avut ocazia de a bifa un meci internaţional, în Belgia 

Citit 831 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.