Prima demisie la Oțelul

Prima demisie la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gruparea gălățeană traversează momente greu de suportat după cel de-al patrulea an consecutiv în care s-a ratat promovarea în liga secundă, chiar în fața rivalilor de la Dacia Unirea Brăila, care au fost neînvinși de gălățeni în cele patru confruntări directe.

Astfel, ca urmare a eșecului înregistrat duminică după-amiază, scor 0-1, la Însurăței, a venit și prima reacție de demisie din partea unui oficial al Oțelului, în persoana președintelui Cornel Moisescu. Acesta și-a anunțat demisia pe contul personal de Facebook.

”Îmi asum acest eșec și, prin urmare, îmi depun mandatul de președinte al Consiliului Director. Pentru cei care nu au înțeles rostul meu la acest club, îi rog în mod respectuos să nu mă jignească. Eu nu câștig nimic de la Oțelul Galați. Eu nu sunt angajatul Oțelului. Am numit o conducere executivă să conducă clubul de la A la Z. Am numit greșit. Oțelul nu a avut forță să promoveze. Pentru mine este suficient. Nu mai suport Liga a III-a! Las la latitudinea Consiliului Director în funcție și a Adunării Generale să decidă soarta clubului de fotbal”, se arată în comunicatul publicat de Moisescu.

Suporter Club Oțelul Galați este un club format de suporteri, iar președintele ales de la înființarea asociației până în prezent a fost Cornel Moisescu, care și-a mai dat demisia și în alte situații în care s-a ratat promovarea, însă a revenit apoi asupra deciziei.

Citit 4121 ori Ultima modificare Luni, 31 Mai 2021 20:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.