Se cunosc echipele calificate în "Cupa României"

Se cunosc echipele calificate în "Cupa României"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cele 16 echipe din competiția județeană de fotbal au continuat meciurile din "Cupa României", cu etapa a șasea. A fost o rundă cu multe goluri marcate, iar echipele favorite - Zimbrul și Luceafărul - s-au impus încă o dată și, cu maximum de puncte (18), au primit deja permisul de prezență în finala gălățeană. Meciul săptămânii în Liga a IV-a a avut loc la Cudalbi, între localnicii de la Voința și liderul Zimbrul Slobozia Conachi. A fost un meci la discreția liderului, care s-a impus cu scorul de 4-1 (2-1), realizatorii golurilor fiind: Năstase (2), Blănaru și Dragomir, pentru învingători, respectiv, Costia, din penalti. A arbitrat Adrian Sava, ajutat de Marius Constandache și Cătălin Ghimiciu, cărora li s-au aliniat formațiile: Voința: Damian - Brânzoi, Drăguț, Costia, Gologan, Năstase, Dumitru, Stoian, Gârleanu, Velicu. Au mai intrat: Bobocea și Flutur. Antrenor: Grigore Gheonea; Zimbrul: Tofan - Năstase, Bahnașu, Postelnicu, Blănaru, Petică, Dragomir, Scutaru, Mitrofan, Codreanu și Matei. Au mai jucat: Drăgan, Ștefan și Dima. Antrenor: Florin Anghel.

Celelalte rezultate din Liga a IV-a: Unirea Braniștea - Avântul Vânători X-X, Gloria Ivești - Avântul Drăgănești X-X și Muncitorul Ghidigeni - Viitorul Umbrărești X-X.

În Liga a V-a, ACS Lascăr Schela - Viitorul Costache Negri 2-2, Șoimii Foltești - Zorile Grivița 5-4, Luceafărul Berești - Inter Tudor Vladimirescu 5-1 și Flacăra Pechea - Siretul Cosmești 0-2. Luceafărul Berești este pe primul loc, cu 18 puncte, urmată de Costache Negri (14 puncte), Schela și Cosmești (ambele cu câte 13 puncte).

Citit 935 ori Ultima modificare Marți, 15 Iunie 2021 22:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.