În "Cupa României" s-au disputat meciurile amânate

În "Cupa României" s-au disputat meciurile amânate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Am spus despre această ediție a "Cupei României", faza județeană, că a fost una specială. Tot așa au fost și meciurile finale, întrucât câteva din acestea s-au disputat după finală. Motivul a fost cât se poate de firesc, întrucât cinci din cele opt meciuri ale ultimei etape nu s-au putut disputa din cauza vremii nefavorabile (ploaie și inundații). Iar unul, cel dintre Zimbrul și Ivești, a fost anulat de la sine, întrucât prima echipă avea suficiente puncte pentru a fi declarată câștigătoare a Ligii a IV-a și a juca finala. Așadar, cele cinci meciuri de care facem vorbire s-au disputat regulamentar, pentru a se putea întocmi clasamentele finale. În Liga a IV-a au fost trei jocuri: Avântul Vânători - Muncitorul Ghidigeni 3-0, Avântul Drăgănești - Unirea Braniștea 3-0 și Viitorul Umbrărești - Voința Cudalbi 3-1. Clasamentul final: 1. Zimbrul 18 puncte, 2. Ivești 13, 3. Braniștea 12, 4. Umbrărești 10, 5. Ghidigeni 9, 6-8. Cudalbi, Vânători, Drăgănești câte 6 puncte.

În Liga a V-a au fost doar două partide: Siretul Cosmești - ACS Lascăr Schela 0-0 și Inter Tudor Vladimirescu - Șoimii Foltești 4-2. Lider - echipa Luceafărul Berești, cu 18 puncte, secondată de Costache Negri 17 puncte, urmate de Schela și Cosmești, cu câte 14 puncte.

Reamintim că finala județeană a Cupei s-a disputat conform programării inițiale și a fost câștigată de Zimbrul Slobozia Conachi, scor 11-1, în faţa echipei din Berești.

Citit 813 ori Ultima modificare Marți, 29 Iunie 2021 23:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.