Oțelul a oficializat despărțirea de 11 jucători

Oțelul a oficializat despărțirea de 11 jucători
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

În apropierea reunirii lotului și a numirii oficiale a lui Dorinel Munteanu în funcția de antrenor, cei de la Oțelul au emis un comunicat de presă cu situația actuală a lotului, în care este precizat faptul că nu mai puțin de 11 jucători din sezonul precedent și-au încheiat înțelegerile. Este vorba despre Cîrjan, Gavrilă, Păun, Cucu, Popescu, Stoian, Sîrghi, Petrache, Dobre, Marquinhos și Răducan. Dintre aceștia, Popescu are memoriu împotriva Oțelului pentru salariile restante, Petrache și Dobre sunt pe cale să semneze cu alte echipe din liga a treia, Răducan aparține de Dinamo, Stoian a plecat în străinătate, Marquinhos s-a întors în Indonezia, iar Păun nu mai e dorit sub nicio formă în sezonul viitor. Totuși, e de așteptat ca o parte dintre ei să fie ofertați în perioada următoare pentru a semna noi contracte cu Oțelul, însă decizia în acest sens îi va aparține în totalitate lui Dorinel Munteanu, noul antrenor – manager al echipei.
Lotul actual așteptat să se reunească pe 12 iulie, la stadionul Oțelul, este format din următorii: Ursu, Dinu, Paharnicu (portari), Farcaș, Mereuță, Ghiocel, Sevastian, Stancu, Crihană (fundași), Neagu, Nica, Cireș, Alecu (mijlocași) și Grădinaru (atacant). În forma actuală a lotului, un prim 11 ar putea arăta: Dinu – Stancu, Ghiocel, Crihană, Sevastian – Neagu, Cireș – Farcaș, Alecu, Nica – Grădinaru.

Citit 4228 ori Ultima modificare Luni, 05 Iulie 2021 21:01

3 comentarii

 • postat de Alexandra
  Luni, 05 Iulie 2021 23:19
  86.122.130.***
  Haideți băieți, anul acesta cred că va fi cu noroc!
  Forza Oțelul!
  Forza Dorinel!
  3
  3
  Raportează
 • postat de Alexutz
  Luni, 05 Iulie 2021 14:31
  5.2.205.***
  Dorinel Munteanu nu o sa vina daca nu este in derulare un proiect serios si banii necesari.
  Daca nu o sa vina un antrenor de duzina care o sa faca treaba cu materialul pus la dispozitie. Si o sa ramanem in aceeasi liga mult si bine.
  4
  7
  Raportează
 • postat de Radu Stan
  Luni, 05 Iulie 2021 10:13
  194.105.20.***
  foarte bine, decizie corecta. Sa inceapa cu JUNIORII, sa construiasca, sa uite de promovare..sa fie promovare doar daca va fi oportunitate. Altfel faliment ..sau retrogradari
  8
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.