Dorinel Munteanu schimbă liniile la Oțelul

Dorinel Munteanu schimbă liniile la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Antrenorul-manager Dorinel Munteanu a demarat pregătirea pentru noul sezon în prezența mai multor noi jucători. Mai mult, managerul tehnic al gălățenilor încearcă să continue campania de achiziții.

Reunirea Oțelului de luni după-amiază a avut loc sub semnul întrebării în ceea ce privește situația financiară a echipei. De altfel, aceasta a fost și principala temă de discuție în vestiarul echipei, între noul manager tehnic Dorinel Munteanu și jucătorii rămași din sezonul trecut, care își așteaptă în continuare salariile restante. Se pare că sunt nu mai puțin de cinci astfel de tranșe pe care clubul le-ar avea de dat către jucători. În consecință, căpitanul Costin Ghiocel a decis să nu se antreneze cu echipa, cu toate că a fost prezent la reunire.

Din vechiul lot au mai fost prezenți: Ursu, Dinu, Paharnicu, Farcaș, Crihană, Sevastian, Mereuță, Sîrghi, Nica, Cireș, Dobre, Neagu, Marquinhos, Alecu și Cîrjan. De asemenea, Bucevschi și Grădinaru s-au întors după ce au fost împrumutați în sezonul precedent la Sporting Liești.

Au fost și două absențe nemotivate: fundașul dreapta Stelian Stancu, dar mai ales atacantul Gabriel Răducan, pe care Dorinel Munteanu și-ar fi dorit să-l aibă în continuare la echipă. Se pare că acesta a ales o altă cale pentru următorul sezon, fiind jucător ce aparține de Dinamo. Surpriza o reprezintă prezența lui Marquinhos, fotbalist ce aparține de un club din Indonezia.

13 jucători noi

Dorinel Munteanu a mai avut la primul antrenament încă 13 jucători noi, aduși în probe, pentru a se decide apoi în privința lor dacă se va putea baza pe ei sau nu. Cu cele mai mari șanse de a rămâne dintre cei 13 par a fi Andrei Vaștag și Samuel Zimța. Primul a fost considerat un jucător foarte talentat la vremea debutului la seniori, jucând în Liga I la Viitorul și Dinamo. Ultima oară la CSO Filiași (Liga a III-a), Vaștag (27 ani), fiul fostului mare pugilist Francisc Vaștag, n-a reușit să-și găsească locul până acum, trecând pe la 13 echipe în cariera sa. Atuul său pentru a rămâne în continuare la Oțelul îl reprezintă faptul că a mai lucrat sub comanda lui Dorinel Munteanu, la Reșița. Zimța (20 de ani), mijlocaș ofensiv, ultima oară la FCU Craiova, este și el considerat un jucător extrem de talentat, însă în sezonul precedent a bifat doar trei prezențe în jocurile oficiale pentru formația olteană, în care a reușit și o pasă de gol.

Ceilalți 11 jucători noi ai Oțelului prezenți la reunire sunt: Alexandru Uțiu (portar, 18 ani, ultima oară la Gaz Metan), Andrei Rus (fundaș dreapta, 19 ani, Alki Oroklini - Cipru), Valentin Niculae (fundaș stânga, 23 ani, Mostiștea Ulmu), Alexandru Popescu (mijlocaș central, 19 ani, Sport Team București), Teodor Badea (mijlocaș central, 19 ani, Sport Team București), Andrei Rusu (20 de ani, mijlocaș central, Sporting Cluj), Gabriel Tănasă (18 ani, mijlocaș central, CSM Galați), Eduard Angheluță (18 ani, mijlocaș dreapta, CSM Galați), Robert Băciuț (20 ani, mijlocaș dreapta, CSM Focșani), Sebastian Iordache (21 ani, extremă stânga, SR Brașov), Cristian Tănăsescu (19 ani, mijlocaș stânga, Sport Team), Alejandro Rapan (16 ani, atacant, CSM Pașcani).

Citit 8151 ori Ultima modificare Marți, 13 Iulie 2021 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.