Oțelul începe seria amicalelor

Oțelul începe seria amicalelor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Dorinel Munteanu, noul manager tehnic al Oțelului, este nerăbdător să-și vadă jucătorii la lucru, astfel că a și programat deja primele partide de verificare, încă din această primă săptămână de pregătire. Astfel, gălățenii vor juca, pe teren propriu, astăzi și mâine după-amiază, cu Hușana Huși, respectiv, CSM Rm. Sărat, ambele echipe din eşalonul al treilea. De luni până pe 31 iulie, delegația Oțelului va efectua un cantonament la Vatra Dornei, perioadă în care va disputa alte două jocuri amicale. Unul dintre acestea va fi cu Foresta Suceava, adversara de la baraj, iar celălalt cu un adversar necunoscut încă. La întoarcerea în Galați, alte cinci jocuri vor fi disputate până la startul meciurilor oficiale. Trupa lui Dorinel Munteanu le va întâlni pe Sporting Liești, Viitorul Ianca, Sporting Vaslui și Metalul Buzău, plus un adversar necunoscut încă.

Primul joc oficial va avea loc pe 25 august, în turul al treilea din "Cupa României", iar pe 28 august va avea loc debutul în noul sezon al Ligii a III-a.

Altfel, de precizat este faptul că fundașul central Costin Ghiocel, căpitanul echipei, şi-a reluat antrenamentele alături de echipă, după ce a refuzat să se pregătească la reunire, din cauza restanțelor salariale.

Citit 2164 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iulie 2021 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.