Noutăți pentru Oțelul înaintea sezonului

Noutăți pentru Oțelul înaintea sezonului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Gruparea gălățeană a legitimat noi jucători și, de asemenea, a definitivat și stafful care îl va ajuta pe managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Oțelul se află la capătul primei săptămâni din cadrul stagiului de pregătire de la Vatra Dornei, cu antrenamente intense pentru o bună pregătire fizică, specifică echipelor conduse de Dorinel Munteanu. Meciul amical ce trebuia să se dispute sâmbătă a fost reprogramat, iar gălățenii vor disputa astfel două jocuri de verificare în cantonament înainte de sosirea acasă.

După ce înainte de plecarea în cantonament au fost semnate contractele cu Vaștag, Nedelea și Niculae, încă trei jucători au fost legitimați de către gruparea roș-alb-albastră: Andrei Rus (19 ani) – fundaș dreapta venit de la Alki Oroklini (Cipru), Dumitru Demian (22 ani) – mijlocaș dreapta sosit de la Dacia Buiucani (Moldova) și Alexandru Uțiu  (18 ani) – portar, legitimat ultima dată la Gaz Metan Mediaș.

În ceea ce privește componența staffului tehnic, pe lângă managerul Dorinel Munteanu și secunzii Sorin Haraga și Iulian Olteanu, s-au alăturat Cătălin Ciorman (preparator fizic) și Liviu Tunariu. Ambii au făcut parte din stafful lui Dorinel și la momentul câștigării titlului de campioni ai României din 2011.

Victorie la Chiscani și trei noutăți în lotul Lieștiului

În weekend, Sporting Liești a susținut al doilea meci de verificare în compania celor de la Sportul Chiscani. Întâlnirea s-a disputat pe terenul din Lacul Sărat și s-a încheiat cu victoria echipei noastre la scorul de 4-0 (1-0). Autorii golurilor: Grigoraș (penalti), Bârlădeanu, Iftimie și Spânache.

"Un util joc de verificare, un meci bun, cu foarte multe ocazii dintre care patru au și fost concretizate", ne-a spus Dorinel Matei, directorul clubului din Liești.

De la domnia sa am aflat că lotul Sportingului prinde contur, săptămâna trecută fiind perfectate trei importante transferuri. Este vorba despre doi jucători experimentați - și nu numai - Bârlădeanu și Stelian Cucu, iar al treilea este Bogdan Crihană, toți evoluând în sezonul precedent pentru Oțelul. În continuare, la Sporting, se vor mai afla doar câțiva juniori. Deocamdată în probe se află și camerunezul Mark, fără un CV deosebit pentru că a jucat doar în țara natală, despre ale cărui realizări nu se cunosc prea multe lucruri. Are 23 de ani și poate fi folosit de la mijloc în sus.

La acest meci stafful tehnic a folosit două echipe: Vădeanu – Ștefănescu, Voicu, Maftei, Drăgan – Munchiu, Grigoraș – I. Iancu, Călin, Mark – Țicămucă,  respectiv, A. Brăneț – Hodorogea, Cucu, Dima, T. Năstase – Murgoci, Mihu – Zărnescu, Iftimie, Bârlădeanu – Spânache.

Să mai spunem că următorul meci al lieştenilor este cel cu Zimbrul Slobozia Conachi, în "Cupa României", miercuri, 28 iulie, la Galați.

Citit 3950 ori Ultima modificare Luni, 26 Iulie 2021 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.