Calificarea României la Jocurile Olimpice se joacă miercuri

Calificarea României la Jocurile Olimpice se joacă miercuri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* FOTBAL. Echipa națională olimpică de fotbal a României va juca miercuri, 28 iulie 2021, de la ora 11,30, în compania reprezentativei similare din Noua Zeelandă, în ultimul meci din faza grupei. Pentru a obține calificarea, România are nevoie de un succes, orice alt rezultat însemnând eliminarea din competiție. În celălalt meci al grupei se întâlnesc Honduras și Coreea de Sud. Toate cele patru echipe au câte trei puncte după două runde, iar diferențierea în caz de egalitate de puncte la final se va face după golaveraj, capitol la care tricolorii stau cel mai rău momentan (1-4).

* NATAȚIE. David Popovici, în vârstă de doar 16 ani, a încheiat pe locul al patrulea, la doar două sutimi de podium, în finala probei de 200 metri liber, stabilind un nou record mondial pentru juniori și cel mai bun timp personal la această probă, 1 minute, 44 de secunde și 68 de sutimi. De asemenea, Robert Glință a participat într-o finală, marți dimineață, la proba de 100 metri spate, încheind pe locul al optulea.

TENIS DE MASĂ. Românca Bernadette Szocs a pierdut, scor 2-4 (4-11, 11-6, 11-6, 9-11, 8-11, 3-11), în fața americancei Juan Liu, în turul al treilea al competiției feminine.

BASCHET 3x3. Aventura României la Jocurile Olimpice s-a încheiat după ce a pierdut, scor 12-22, în ultimul meci al grupei cu Franța.

BOX. Maria Claudia Nechita va intra miercuri, de la ora 11,15, din nou în ring, la categoria 57kg, în faza sferturilor de finală ale competiției, unde o va întâlni pe japoneza Sena Irie. În turul precedent, Nechita a învins-o pe somaleza Ramla Ali.

TIR CU ARCUL. Tot miercuri, de la ora 10,39, va intra în concurs și Mădălina Amăistroaie, ce o va înfrunta pe chinezoaica Long Xiaoqing.

Citit 1282 ori Ultima modificare Marți, 27 Iulie 2021 13:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.