Oţelul se îmbracă de Ligă

Oţelul se îmbracă de Ligă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marţi, 6 septembrie, în Bucureşti va fi lansată ţinuta de Champions League a roş-alb-albaştrilor antrenaţi de Dorinel Munteanu * La evenimentul programat la Băneasa Shopping City vor fi prezenţi din echipa gălăţeană Liviu Antal, John Ibeh, Marius Pena şi Milan Perendija

La patru ace în cea mai tare întrecere

Haina face pe om. Proverbul e perfect valabil, iar în Liga Campionilor nu poţi merge în trei sferturi şi în şlapi. „Zâmbiţi, că vă stă minunat!”, le-a transmis directorul general al „oţelarilor”, Marius Stan, jucătorilor care joi seară probau costumele deja lucrate pe mărimile lor.

„Avem faţă de cea mai tare competiţie”, şi-au spus şi sportivii care îmbrăcau şi încălţau de zor echipamentul la patru ace. Recuzita de prezentare a campionilor de la Oţelul, lucrătură de firmă, este compusă dintr-un sacou brodat cu sigla clubului şi un pantalon, două cămăşi, cravată, curea şi pantofi.

Nuanţa ţinutei este albastru acvamarin, Costin, Paraschiv şi compania urmând să plece la Basel - prima deplasare din Ligă - exact în aceste textile.    

„Avem numai băieţi prezentabili”

Ţinuta campionilor va fi însă lansată marţi, 6 septembrie, la Băneasa Shopping City din Capitală, la magazinul care a realizat costumele. „Mi-a fost extrem de greu să-i aleg pe băieţii care să meargă la eveniment pentru că avem numai fotbalişti foarte arătoşi în vestiar.

În cele din urmă am optat pentru o formulă compusă din Liviu Antal, John Ibeh, Marius Pena şi Milan Perendija”, a explicat şeful Oţelului, Marius Stan. Expoziţia, care va fi urmată şi de o conferinţă de presă, va începe la ora 11.00.

„Fă-mi, te rog, o poză ca să am ce pune pe Facebook”, a glumit Milan Perendija când i-am cerut să zâmbească în faţa aparatului. „Da, sigur, iar apoi poţi să pleci la o partidă de pescuit, că ai destule cartonaşe”, i-a replicat, ironic, Marius Stan, stoperul ex-iugoslav fiind suspendat pentru jocul cu CFR Cluj de la sfârşitul săptămânii viitoare. 

Test la Tiraspol de la 6.00 seara

Astăzi, de la ora 18.00, „oţelarii” vor susţine un meci de verificare cu formaţia transnistreană FC Tiraspol. Testul va avea loc pe Arena „Sheriff”.

Căpitanul gălăţenilor, Sergiu Costin, susţine că nu-şi face probleme în regiunea separatistă din Moldova. „Jucăm un meci amical, care vine la invitaţia domnilor din Tiraspol. Sportul ar trebui să unească oamenii, nici aici şi nici în altă parte nu trebuie să existe dispute ca în politică”, a comentat apărătorul de 33 de ani din formaţia dunăreană.

Din disputa de verificare cu tiraspolenii va lipsi fundaşul dreapta Cornel Râpă, aflat la lotul naţional de tineret al României.

Explicaţie foto: Sârbii Ljubinkovici, Perendija şi Punosevac (de la stânga la dreapta) zâmbesc cu mândrie de sub combinaţia textilă cu care trebuie să impresioneze în UEFA Champions League

Citit 1298 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.