Nicio medalie pentru gimnastica României

Nicio medalie pentru gimnastica României
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

*GIMNASTICĂ. Ziua de marți a consemnat faptul că delegația României va părăsi Jocurile Olimpice de la Tokyo fără nicio medalie, după ce Larisa Iordache a fost nevoită să se retragă din finala de la bârnă, ca urmare a unei entorse metatarsiene suferite la piciorul stâng în faza calificărilor.

*LUPTE. Parcursul infernal din primele faze de care a avut parte și-a spus cuvântul pentru românca Kriszta Incze, care a cedat în faza sferturilor de finală, scor 0-6, în fața actualei campioane mondiale – Aisuluu Tynybekova, la proba de 62 kg. În turul precedent, românca o învinsese pe fosta campioană mondială Marianna Sastin (Ungaria).

*KAIAK-CANOE. Perechea Cătălin Chirilă și Victor Mihalachi a încheiat finala probei de dublu masculin la 1000 m pe locul al cincilea, la capătul unei curse la care perechea din Cuba s-a impus pentru medalia de aur, iar podiumul a fost completat de către China și Germania. La capătul cursei, Victor Mihalachi a vomitat, ca urmare a stării de rău pe care a resimțit-o dinainte de cursă. Acesta a anunțat la capătul cursei și că se va retrage din activitate.

*ATLETISM. Românca Bianca Ghelber a încheiat pe locul _____ în finala probei de aruncarea ciocanului. A fost prima calificare în finală la Jocurile Olimpice pentru sportiva din România, la a treia sa participare la o astfel de competiție.

Citit 1129 ori Ultima modificare Miercuri, 04 August 2021 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.