Messi, prezentat oficial la PSG

Messi, prezentat oficial la PSG
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Lionel Messi, considerat cel mai bun fotbalist din toate timpurile, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Paris Saint-Germain, unde va încasa între 25 și 35 de milioane de euro (în funcție de performanțe) pentru fiecare an în parte. Argentinianul a semnat din postura de jucător liber de contract, după ce FC Barcelona a eșuat din punct de vedere financiar și n-a reușit să îi înregistreze noua înțelegere, la care decarul acceptase o reducere cu 50% (limita maximă admisă de legea spaniolă) a salariului său.

Messi va fi coleg din nou cu Neymar, alături de care a mai jucat în trecut la Barcelona, iar trupa pregătită de Mauricio Pochetino a devenit peste noapte principala favorită la câștigarea Ligii Campionilor. Casele de pariuri au plasat-o deja pe PSG cu prima șansă să devină regina Europei, după ce până la sosirea lui Messi era cotată cu a treia șansă, după Manchester City și Bayern Munchen.

În afară de Messi, PSG i-a mai transferat în această vară pe Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos și Georginio Wijnaldum. Singura ecuație necunoscută din actuala echipă a Parisului este dacă Kylian Mbappe își va prelungi contractul scadent în vara viitoare. Cum ar putea arăta PSG în sezonul următor: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Sergio Ramos, Bernat - Verratti, Wijnaldum, Di Maria - Messi, Mbappe, Neymar.

Citit 1042 ori Ultima modificare Miercuri, 11 August 2021 23:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.