Posturi bugetate pentru viitori antrenori

Posturi bugetate pentru viitori antrenori
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Liceul cu Program Sportiv Galați beneficiază în această perioadă de o nouă posibilitate care vine în întâmpinarea tinerilor ce-și doresc să urmeze calea antrenoratului. Astfel, sunt bugetate 28 de locuri pentru Școala postliceală de antrenori, la specializările atletism, baschet și fotbal. Înscrierea candidaților pentru anul școlar 2021-2022 are loc până pe 10 septembrie.

Condițiile de înscriere: fișă de înscriere (de la secretariatul liceului), adeverință medicală în original cu mențiunea "apt pentru efort fizic", copie după cartea de identitate, copie după certificatul de naștere, copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul), diploma de bacalaureat în copie (însoțită de original sau copia legalizată a acesteia), copie după legitimația de sportiv sau adeverință de la club din care să rezulte practicarea disciplinei sportive, dovadă de plată a taxei de înscriere în valoare de 100 lei.

Studiile pentru școala postliceală de antrenori durează doi ani, cursurile fiind la zi, iar la final absolvenții vor primi carnete de antrenori recunoscute de federațiile de specialitate.

Citit 1470 ori Ultima modificare Vineri, 13 August 2021 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.