CSM Arcada începe cantonamentul montan

CSM Arcada începe cantonamentul montan
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După o săptămână de pregătiri la Galați, jucătorii echipei de volei masculin Arcada au plecat ieri la munte. Locul de desfășurare al cantonamentului de vară a fost fixat, tradițional, la Cheile Grădiștei. Aici va avea loc o pregătire complexă pe parcursul a zece zile. "Vom pune accentul pe acumulările fizice, completate cu cele tehnico-tactice pe jocul nostru, precum și sesiuni video", ne-a spus Sergiu Stancu, tehnicianul gălățean.

Stafful tehnic este în formulă completă: Sergiu Stancu (principal), Răzvan Tănăsescu (secund), Eugen Pascale (fizioterapeut) și argentinianul Rene Luna (preparator fizic), ultimul înlocuindu-l pe Carlo Sati, plecat la un club din Rusia.

Din actualul lot fac parte șase jucători din vechea gardă: Bala, Cristudor, Kantor, Talpă, Rață și Darlaczi, completat cu noile achiziții: Juliane Bissette, revenit, Tudor Magdaș, Răzvan Teleleu, Alexandru Butnaru și argentinianul Alejandro Toro, care a ajuns la Galați acum trei zile. Mexicanul Rangel și croatul Sestan sunt în pregătiri cu selecționatele naționale.

La începutul lunii viitoare este planificată participarea la un turneu cu trei partide de verificare, apoi între 16 și 18 septembrie se vor disputa meciurile tradiționalului turneu gălăţean dotat cu "Cupa Arcada".

Citit 1011 ori Ultima modificare Luni, 16 August 2021 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.