FOTBAL. Galațiul are campioni la old-boys

FOTBAL. Galațiul are campioni la old-boys
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Zece echipe de old-boys și-au dat întâlnire în Sala Sporturilor din Piatra Neamț în meciurile decisive pentru stabilirea ierarhiei actualului sezon de minifotbal. Între competitoare s-a numărat și gruparea gălățeană Inter, care a demonstrat multă poftă de joc și de... performanță, în ciuda faptului că jucătorii sunt trecuți de 40 de ani. Echipele au jucat în două serii, "interiștii" noștri încheind disputele fără înfrângere: trei victorii și un egal. Din această poziție au abordat meciurile fazei finale a competiției, încheiate, de asemenea, cu victorii.

În semifinale, au dispus cu scorul de 2-1 de echipa din Râșnov, pentru ca în marea finală să joace cu ieșenii de la Auto Driver. Ultimul meci a fost la discreţia echipei noastre, care s-a impus foarte clar, la un scor de forfait: 3-0, reușitele aparținând lui Marius Humelnicu, Sorin Frunză și Cici Crăciun  - toți foști fotbaliști de marcă în primele ligi naționale.

După trei zile de dispute aprige, clasamentul final al competiției, organizată sub egida FR Minifotbal, arată astfel: 1.INTER GALAȚI, 2.Iași, 3.Tg. Mureș, 4.Dej.

După ce au demonstrat virtuți de jucători... adevărați, gălățenii au fost recompensați și cu două distincţii individuale: Sorin Frunză a fost ales MVP-ul finalei, în timp ce Bogdan Dima a fost desemnat jucătorul turneului.

Iată și numele jucătorilor care se pot mândri cu un titlu de campioni la old-boys: Ciprian Tofan și Laurențiu Costin (portari) - Bogdan Dima, Sorin Frunză, Marius Humelnicu, Daniel Popliacă, Beniamin Cojoc, Dan Crihană, Cici Crăciun, Nicolae Mihai, Adrian Ariton, Ștefan Tudorache şi Florin Cisi.

Citit 1847 ori Ultima modificare Joi, 09 Septembrie 2021 01:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.