În acest weekend, la Galați: Meciuri de fotbal de toate... culorile

În acest weekend, la Galați: Meciuri de fotbal de toate... culorile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Acest weekend aduce Galațiului un bogat și variat program competițional pentru echipele de fotbal. Vor fi jocuri din eșaloanele 3, 4 și 5, un meci din  Liga I feminină, dispute ale magistraților, dar și competiții de juniori.

Derbiul de clasament se joacă la Liești

La începutul acestui sezon de Liga a III-a, nimeni nu se gândea că lieștenii de la Sporting vor fi lideri în Seria a II-a. Astăzi, echipa cu un nou antrenor la timonă - Cristian Brăneț susține meciul din postura de lider cu o echipă la fel de surprinzătoare - Metalul Buzău, grupare tot cu maximum de puncte. Cele două echipe, cu câte șase puncte fiecare, joacă astăzi pe stadionul din Liești, de la ora 17.00, din această postură inedită. Echipa gazdă nu concepe decât succesul, așa că va face totul pentru a-l dobândi. Are tot dreptul să creadă în victorie. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Bacău, cu Sergiu Mavriche la centru.

Duelul rănitelor

Astfel a denumit Gabriel Călinescu, președintele clubului gălățean, meciul de astăzi dintre FC Universitatea și Ladies Tg. Mureș, din etapa a treia a primei ligi feminine de fotbal. Întâlnirea se va desfășura la Stadionul "Dunărea", de la ora 11:00, cele două combatante venind după câte două eșecuri fiecare. Târg-mureșencele au deja în cont un golaveraj groaznic: 0-16 (0-7 și 0-9) și vor veni cu gânduri mari. La rândul lor, fetele noastre au întregul lot valid și nu concep decât victoria. În concluzie, va fi un joc de totul sau nimic. Va arbitra Ciprian Aelenei din Iași.

Liga a IV-a, astăzi

Meciurile din Liga a IV-a, etapa a doua, au loc astăzi, după următorul program: Muncitorul Ghidigeni - Avântul Drăgănești (arbitru Marian Dinu/ observator Marcel Vlase), Gloria Ivești - Avântul Vânători (Ionuț Constantinescu/ Cătălin Savu), Covurluiul Tg. Bujor - Viitorul Umbrărești (Gabriel Mihai/ Sandu Cocu), Agrostar Tulucești - Unirea Braniștea (Ionuț Cojocaru/ Nicoleta Chirilă), Victoria Independența - Voința Cudalbi (Cristian Dragomir/ Silviu Veronel Ioan), în timp ce Quantum Club Galați are etapă liberă.

Liga a V-a, duminică

Echipele din cel de-al cincilea eșalon îşi vor începe disputele duminică, de la ora 11:00. În competiție sunt înscrise 16 echipe, care vor juca în etape săptămânale. Programul primei runde: Inter Tudor Vladimirescu - Luceafărul Berești (arbitru Valentin Paraschiv), Mălina Smârdan - Șoimii Foltești (Ionuț Constantinescu), Viitorul Frumușița - Lascăr Schela (Flavian Pavel), Prutul Vlădești - Zorile Grivița (Adrian Sava), Flacărea Pechea - Siretul Cosmești (Adrian Dima), Viitorul Costache Negri - Voința Cișmele (Ciprian Carp), Foresta Șendreni - Avântul Matca (Alexandru Marin) și Siretul Piscu - ACS Tudor Vladimirescu (Ionuț Bozean).

Campionatul magistraților

În acest weekend sunt programate la Galați meciurile Campionatului Național al magistraților, competiție ajunsă la a XXII-a ediție. La întreceri iau parte 20 de formații - alcătuite din judecători și procurori, repartizate în patru grupe. Magistrații gălățeni fac parte din Grupa A, alături de cei din Sălaj, Prahova, Oltenia și DNA București. Se joacă în sistem turneu, competiția încheindu-se cu sferturi de finală, semifinale și finală. Meciurile de la Galați se vor disputa pe Stadionul "Oțelul", vineri și sâmbătă.

Citit 1640 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Septembrie 2021 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.