Bulibăşeala „Naţional Arena”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marius Stan, şeful clubului campion, a anunţat că stadionul din Bucureşti nu este încă pregătit de cea mai tare competiţie europeană * În replică, Primăria Capitalei răspunde cu un comunicat ambiguu

UEFA interzice, nu Stan!

„Mai sunt cam 15 lucrări de făcut, altfel nu vom putea juca pe Naţional Arena. Timp nu prea mai este şi acele lucrări trebuie executate de noi”, a anunţat sâmbătă Marius Stan, directorul general al Oţelului. Niciun conducător de club din lume nu poate decide, cu de la sine putere, când este sau nu pregătită o arenă pentru o întrecere patronată de forul european.

Semnalul de alarmă a fost tras, aşadar, de comisia UEFA care inspectează de mai bine de două luni imensa construcţie bucureşteană. Replica Primăriei Municipiului Bucureşti, proprietarul stadionului, este ambiguă, ba chiar puerilă.

„Încă din septembrie 2008, atunci când a început construcţia propriu-zisă, responsabilii Primăriei şi constructorul au lucrat împreună cu reprezentanţii UEFA, deci stadionul Naţional Arena este deja omologat pentru finala UEFA 2012”, se spune sec într-un comunicat de presă.

Dragomir: „Să joace la Cluj”

Primăria Capitalei consideră un moft modificările pe care Oţelul trebuie să le facă la acest obiectiv pentru a nu se trezi în imposibilitatea de a juca pe stradă sau în vreun parc: „Solicitările venite de la Champions League sunt în totalitate de ordin comercial.”

Unde o fi comercialul în necesitatea de schimbare a intrării antrenorilor în sala conferinţelor de presă numai municipalitatea condusă de Sorin Oprescu poate şti. Ideea este că până pe 27 septembrie, ziua meciului cu Benfica Lisabona, mai sunt doar trei săptămâni şi două zile.

Rezolvarea pare să vină de la Mitică Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal: „Până la vară remediem problemele la stadionul naţional. Oţelul să se ducă la Cluj să joace, ce să facem? Găsesc ei o variantă.” Rezolvare am zis? Nicidecum, băşcălie, că-i din aceeaşi familie de cuvinte cu bulibăşeală.

Citit 1382 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.