Oțelul continuă lupta pentru promovare

Oțelul continuă lupta pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gruparea gălățeană a arătat o formă sportivă foarte bună în runda precedentă, iar antrenorul său speră să se repete evoluția bună și la meciul cu Viitorul Ianca.

Cu toate că a început ezitant, Oțelul a arătat în ultimele două etape că e capabilă să lupte pentru promovare și în acest sezon: 8-0 cu Sportul Chiscani (acasă) și 2-0 cu Aerostar Bacău (deplasare) sunt succesele ce trebuie să fie confirmate și sâmbătă, după-amiază, atunci când la Galați vine Viitorul Ianca.

"Suntem în fața unui meci foarte dificil, avem în față o echipă bună din serie. A avut evoluții bune până acum, așa că le-am atras atenția băieților că ne așteaptă un meci greu. Avem nevoie să jucăm ca echipă, să reușim să ne impunem. Nu va fi ușor, dar am încredere în băieți, în cum s-au pregătit în această săptămână. Atenționez și acum că nu trebuie să ne relaxăm, ci să dăm totul când intrăm pe teren", a spus Dorinel Munteanu.

Pentru meciul cu Viitorul Ianca, managerul tehnic Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe Farcaș și Demian. Primul e încă nerefăcut după accidentarea suferită, iar Demian își ispășește cea de-a treia etapă de suspendare, ca urmare a cartonașului roșu primit în prima etapă a campionatului.

Alin Nica, unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului precedent, nu și-a regăsit forma pe care a arătat-o în trecut, însă acest lucru nu-l îngrijorează pe Dorinel Munteanu, managerul tehnic al gălățenilor spunând că are în continuare încredere în jucătorul său.

"Alin Nica este un jucător important, la fel ca toți cei din echipă. Am discutat foarte mult, îi apreciez calitățile, însă el trebuie să accepte că face parte din angrenajul echipei. Sunt mulțumit de el, nu foarte mulțumit încă, dar mă bucură că a început să facă efort pentru echipă. Dacă va reuși de acum înainte să iasă în evidență și individual va fi foarte bine".

Aerostar și Liești, printre contracandidate

După ce le-a întâlnit în meciuri directe în aceste trei etape, Munteanu nu le exclude pe niciuna dintre cele două formații în lupta pentru promovare, mizând că ambele echipe au șanse bune să prindă play-off-ul.

"Aerostar rămâne în joc pentru promovare. Este o echipă valoroasă și se va lupta până la capăt. Mai e mult de jucat până la play-off, iar Lieștiul poate fi o contracandidată. Momentan nu ne uităm la celelalte echipe, ne concentrăm la meciul cu Ianca".

Meciul Oțelul – Viitorul Ianca este programat sâmbătă, de la ora 17,00, pe Stadionul ”Oțelul”.

Citit 3098 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Septembrie 2021 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.