Schimbări majore anunțate la Oțelul

Schimbări majore anunțate la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Eșecul cu scorul de 1-3, de pe terenul celor de la CSM Focșani, formaţie contracandidată pentru promovare, l-a pus serios pe gânduri pe Dorinel Munteanu, care a anunțat schimbări importante la nivelul lotului, din iarnă.

Gruparea gălățeană trăiește noi vremuri tumultuoase, la capătul unui eșec neanunțat de nimic. Dincolo de ratarea punctelor, dureroase au fost atât maniera de joc, cât și faptul că a mai trecut un meci fără ca Oțelul să o învingă pe CSM Focșani. Vizibil afectat de ceea ce s-a întâmplat pe teren, la finalul jocului, Dorinel Munteanu, managerul tehnic al echipei, a anunțat că se vor face schimbări la nivelul lotului, fiind un semnal de alarmă tras pentru toți actualii jucători.
"Mă așteptam la un alt joc, chiar nu pot să evidențiez vreun jucător, pentru că am făcut o partidă extrem de slabă. Randamentul băieților pe care îi conduc a fost unul catastrofal. Vine iarna și voi face schimbări. Am mers pe ideea de continuitate, că jucătorii pe care i-am adus în vară se pot ridica la nivelul dorit, dar mi s-a demonstrat că trebuie să fac schimbări. Voi lua măsuri. Atât timp cât stau în spatele jucătorilor să aibă toate condițiile necesare la acest nivel, voi lua măsuri cu siguranță și vor fi măsuri drastice", a spus Dorinel Munteanu.
De punctat și faptul că Băciuț, cel care a deschis scorul pentru CSM Focșani, a fost la Galați la startul pregătirilor sub comanda lui Dorinel Munteanu, însă n-a dorit să rămână, din cauza situației de haos de la nivelul clubului, pe care a constatat-o în primele zile.

Contre cu fanii pe internet

Starea de iritare a lui Dorinel Munteanu a continuat și după meci, expusă în mediul online, pe contul oficial de Facebook al clubului, acolo unde s-a luat în contre cu câțiva dintre suporteri.
"Cine ești tu să vorbești așa?", a fost replica lui Dorinel pe Facebook pentru un fan care a scris "Zob! Ridicoli, o rușine, în sătească cu Oțelul... Unde e demnitatea voastră?", în vreme ce cu Lucian Popa, un alt suporter, și-au urat unul altuia, în mod ironic, "Noapte bună!".
Frustrarea pentru faptul că o parte dintre cei proclamați suporteri nu sunt alături de echipă în momentele grele a reieșit cel mai mult la comentariul lui Dorinel Munteanu ca răspuns pentru Gică Soare: "Ați așteptat ca rechinii acest rezultat", după ce acesta scrisese "Așa se întâmplă când aduci jucători expirați din Moldova".
Următorul meci al Oțelului va fi tot în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo Bacău, formație care n-a acumulat niciun punct până acum.

Citit 2324 ori Ultima modificare Marți, 28 Septembrie 2021 00:17

3 comentarii

 • postat de Tingri
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 03:11
  5.13.197.***
  Curaj Dorinel , nu baga in seama vorbele urate , nu cred ca ca le-ai spus sa joace asa cum nici un antrenor nu doreste ,totul depinde de ei cand sant pe teren , le trebuie sa invete sa aiba multa tehnica , intuitie , initiativa , curaj , ca asta pina la urma e meseria lor care si-au dorit-o.
  4
  8
  Raportează
 • postat de MX
  Marți, 28 Septembrie 2021 13:38
  5.13.231.***
  Cu Cirjan titular, Nica rezerva- dupa parerea-mi si nu numai cel mai valoros jucator al echipei, ai aprobat raminerea in lot a 2 portari fara experienta si f. tineri, cu Sirghi rezerva si exemplele pot continua- Dorinele despre greselile pe care le faci nici o vorba ?! Si cind te gindesti ca au trecut doar citeva etape....
  9
  8
  Raportează
 • postat de tudor steel boys
  Marți, 28 Septembrie 2021 07:41
  194.105.20.***
  pe internet toti is "destepti" si habarnisti in acelasi timp! prostia se manifesta din plin pe facebook... Dorinel, nu baga in seama dejectiile astea, sunt personaje care la viata lor au fost neica nimeni! Hai Otelul!!
  5
  29
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.