Gloria Ivești, revelația rundei a patra

Gloria Ivești, revelația rundei a patra
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cea de-a patra etapă a celui de-al patrulea eșalon fotbalistic a scos la rampă o nouă protagonistă, una dintre echipele harnice și disciplinate, de mare tradiție în fotbalul gălățean de la acest nivel. Este vorba despre Gloria Ivești, echipă care în istoria sa a avut prezențe și în al treilea eșalon, chiar în două sezoane, iar în restul timpului a fost frecvent pe podiumul campionatului județean. Sâmbătă, iveștenii și-au impus voința și au obținut un scor de reținut: 9-1 cu Avântul Drăgănești. Marcatori: Costea (3), Turcu (3), Iordache, Panaite și Nunu. Antrenorul Fănică Rusu a folosit următorul 11: Coviț - I. Ion, Iordache, Stoica, Moscu - Panaite, Nunu, Paraschiva, Cucu - Costea, Turcu. Au mai jucat: Rogoz, Dascălu, Matei, Chiriac și Sprânceană. Gloria se anunță de pe acum un adversar de luat în seamă pentru lupta la vârf.

Iată și celelalte rezultate ale rundei: Covurluiul Tg. Bujor - Quantum Club 1-1, Agrostar Tulucești - Avântul Vânători 6-1, Victoria Independența - Unirea Braniștea 0-2 (goluri Spânache și Murgoci, cel de-al doilea a ajuns la cabine înainte de minutul 90, eliminat pentru două galbene), Răzeșii Valea Mărului - Muncitorul Ghidigeni 0-9, Voința Cudalbi - Viitorul Umbrărești 2-0. Pe primele două locuri, departajate de golaveraj, Braniștea și Ivești, cu câte 12 puncte, urmate de Ghidigeni și Cudalbi, cu câte 9.

* În Liga a V-a au avut loc partidele etapei a treia, încheiate cu următoarele rezultate: Luceafărul Berești - Șoimii Foltești 7-0, Foresta Șendreni - Siretul Piscu 4-1, Prutul Vlădești - Voința Cișmele 0-2, Flacăra Pechea - Avântul Matca 1-1, Inter Tudor Vladimirescu - Lascăr Schela 0-9, Viitorul Frumușița - Siretul Cosmești 1-4, Viitorul Costache Negri - ACS Inter Tudor Vladimirescu 2-0. Meciul Mălina Smârdan - Zorile Grivița a fost întrerupt, în momentul când gazdele au marcat pentru 7-1, iar oaspeţii s-au retras de pe teren! Clasamentul e condus de Berești, Schela și Șendreni, cu câte 9 puncte.

Citit 1112 ori Ultima modificare Marți, 28 Septembrie 2021 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.