Victorie mare pentru Oțelul

Victorie mare pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Gruparea roș-alb-albastră a dat dovadă de tărie de caracter, obținând un succes important, în condiții nefavorabile, pe terenul unei contracandidate.

De când a început era lui Dorinel Munteanu la Oțelul, gruparea gălățeană a arătat fluctuații de formă. După ce au dat chix în câteva partide, elevii lui Munteanu au reușit să se mobilizeze în cel mai greu moment al sezonului de până acum. Fără trei dintre titulari, pe terenul unei contracandidate, cu gazon sintetic și pe ploaie, Oțelul a făcut o partidă admirabilă la Metalul Buzău și a reușit să obțină toate punctele. A fost 3-1 pentru gălățeni, ca urmare a golurilor reușite de Jardan, Demian și Cisotti (penalti).

Oțelul a evoluat în formula: Ursu – Rus, Cojocaru, Ghiocel, Nedelea – Neagu, Jardan, Cireș – Demian, Cîrjan, Cisotti. Au mai intrat: Farcaș, Dobre și Crîcimar.

Formația gălățeană a urcat pe locul al treilea, cu 15 puncte, cu patru lungimi sub liderul Sporting Liești și cu două sub CSM Focșani. De menționat și faptul că Oțelul mai are de disputat și restanța de pe teren propriu cu CS Făurei, partidă programată miercuri, de la ora 15,00. După acest meci, sâmbătă  gălățenii vor juca tot acasă, în ultima etapă a turului, cu CSM Rm. Sărat.

Lieștiul se ține tare!

Sporting Liești și-a mai adăugat un succes la zestrea de puncte, după această rundă ajungând la 19. Sâmbătă a întâlnit-o pe Viitorul Ianca, echipă ce în runda precedentă pierduse acasă la un scor surprinzător (2-7). La Liești, însă, nu a fost un galop de sănătate, de această dată echipa din județul vecin dând o replică demnă de luat în seamă. Noroc că elevii lui Cristi Brăneț și-au văzut de joc, au punctat la principalele faze ofensive, ajungând la 4-1 în minutul 66. Până la urmă, la finele celor 90 de minute, tabela a arătat 4-2. Cei care au marcat pentru gazde au fost: Munchiu, Călin, Mihu și Grigoraș. Toate cele șase goluri ale partidei au fost înscrise în urma unor faze construite cu migală. Cel mai spectaculos dintre acestea a fost cel al lui Mihu, șut la vinclu, din unghi, într-o frază la care au mai contribuit trei coechipieri. Sărbătoritul echipei, Ionuț Iancu, (27 ani) a purtat banderola de căpitan și a făcut-o foarte bine.

Cu 19 puncte din 24 posibile, lieștenii se mențin în fruntea clasamentului. Echipa aliniată: A. Brăneț – Iancu, Cucu, Maftei, Năstase – Munchiu, Crihană – Al. Stan, Bârlădeanu – Mihu, Călin. Au mai intrat: Grigoraș, Țicămucă și Chiriac.

În ultima etapă a turului 2, Sporting are o misiune dificilă – deplasare la CSM Focșani.

Iată celelalte rezultate din Seria a II-a: Dinamo Bacău – CS Făurei 4-0, CSM Rm. Sărat – CSM Focșani 1-2, Sportul Chiscani – Aerostar Bacău 0-5.

În Seria I: Ceahlăul – Sporting Vaslui 2-0, Bucovina Rădăuți – Dante Botoșani 0-4, Șomuz Fălticeni – Hușana Huși 1-0, Știința Miroslava – Foresta Suceava 2-3.

Citit 3099 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.