Oțelul și Sporting Liești, la finalul turului

Oțelul și Sporting Liești, la finalul turului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cele două echipe gălățene din Liga a III-a de fotbal își vor disputa astăzi ultimele partide din primul segment de campionat, iar de săptămâna viitoare vor debuta jocurile din retur.

Oțelul Galaţi joacă astăzi, de la ora 15:00, pe teren propriu, cu CSM Rm. Sărat. Din postura de echipă aflată pe locul secund, Oţelul poate termina turul de campionat pe primul loc, în cazul în care liderul, Sporting Liești, se va încurca la Focșani. Pentru meciul de astăzi, Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe Sîrghi, în vreme ce Nica, Yabre și Uțiu ar putea fi menajați, după perioada de carantină.

"Sîrghi nu cred că revine, dar ies din carantină cei trei care au fost infectaţi cu COVID-19 acum două săptămâni. Nu știu dacă mă pot baza pe ei, pentru că au avut o perioadă destul de lungă de inactivitate. Avem ceva emoții și pentru acest joc, pentru că fiecare meci este important, orice echipă care joacă cu Oțelul Galați își dorește să obțină punct sau puncte. Sunt convins că vom aborda jocul dedicați sută la sută", a spus Munteanu.

Semnal tras de conducerea clubului

Tot astăzi, de la aceeași oră, Sporting Liești, echipă aflată cu un punct deasupra Oțelului în clasament, se deplasează pentru meciul cu CSM Focșani, grupare aflată pe locul al treilea înaintea etapei.

"Dacă vrem să ne menținem locul în clasament, va trebui să jucăm cum știm noi mai bine, așa cum am făcut-o şi până acum", acesta este îndemnul lui Dorinel Matei, președintele clubului din Liești, adresat jucătorilor.

La testări a fost și un caz pozitiv de Covid, dar stafful tehnic dispune de un lot valoros de jucători, capabil să treacă peste această situație cu bine. Iată și un "unsprezece" probabil, ce va aborda jocul de astăzi din deplasare: A. Brăneț - Chiriac (Iancu), Maftei, Voicu, Năstase - Munchiu (Crihană), Cucu - Stan, Mihu (Țicămucă) - Bârlădeanu (Grigoraș), Călin.

Derbi în Liga a V-a

Cel mai important meci din fotbalul județean se joacă în Liga a V-a, între primele două clasate, ACS Lascăr Schela și Siretul Cosmești. Tot duminică, de la ora 11:00, sunt programate și celelalte jocuri din etapa a șaptea: Inter Tudor Vladimirescu - Avântul Matca, Viitorul Frumușița - Siretul Piscu, Mălina Smârdan - ACS Inter Tudor Vladimirescu, Prutul Vlădești - Foresta Șendreni, Flacăra Pechea - Viitorul C. Negri, Șoimii Foltești - Voința Cișmele, Luceafărul Berești - Zorile Grivița.

Iată și programul complet al meciurilor de astăzi, de la ora 12:00, din etapa a opta a Ligii a IV-a: Unirea Braniștea - Avântul Drăgănești, Viitorul Umbrărești - Quantum Club, Victoria Independența - Avântul Vânători, Voința Cudalbi - Muncitorul Ghidigeni, Agrostar Tulucești - Răzeșii Valea Mărului şi Covurluiul Tg. Bujor - Gloria Ivești.

Citit 2420 ori Ultima modificare Vineri, 22 Octombrie 2021 19:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.