Liceul Sportiv domină clar competiţia

Liceul Sportiv domină clar competiţia
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Faza a doua a Ligii Elitelor la fotbal, competiția juniorilor de 15 ani, și-a derulat jocurile a două etape. Galațiul este în competiție cu trei echipe, primele clasate în campionatul județean. În această a doua fază, echipele noastre au fost repartizate în Seria a II-a, alături de SC Bacău și LPS Vaslui. După aceste prime meciuri a ieșit în evidență, fără echivoc, echipa Liceului cu Program Sportiv Galați, antrenată de Andrei Apostol, fost jucător de futsal. Tânărul profesor a reușit să alcătuiască o echipă de temut, care s-a instalat autoritar în fruntea clasamentului. După 3-0 în prima partidă, cu Școala de Fotbal Oțelul, duminica aceasta a surclasat-o pe CS Junior Galați, cu un categoric 5-1. Marcatorii liceenilor: Manolache (două goluri), Ariton, Dragomir și Pascu. În această etapă, micuții "oțelari" au avut liber, iar Bacăul a dispus de Vaslui cu scorul de 13-2.
Clasamentul la zi arată astfel: 1. LPS Galați 6 puncte (8-1), 2. SC Bacău 3 p, 3-4. CS Junior, LPS Vaslui, câte un punct, 5.Școala de Fotbal Oțelul - zero puncte. De notat că Oțelul și echipa din Bacău au câte un meci mai puțin disputat.

Citit 1141 ori Ultima modificare Marți, 26 Octombrie 2021 23:45

1 comentariu

 • postat de Stefan Stefanedcu
  Joi, 28 Octombrie 2021 19:59
  5.14.138.***
  Suntem galateni de 72 de ani si asa vom ramane.
  De asemenea , mandri de Echipa Liceului cu Profil.Sportiv din Galati si de rezultatele obtinute,.cu atat mai mult cu cat in echipa joaca si nepotul nostru Dragos Dragomir csre a si marcat.
  Felicitari Dragos si felicitari parintilor.
  Copii sunt viitorul acestei tari iar cei care practica un sport din pasiune nr voi aduce faima si rrspectul in lume.
  Succes si nu va ladati! Iesiti campioni!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.